HP, OMEN X ile oyun dünyasına hükmedecek

En iyisini isteyen oyun severler için üstün performans sunan ve benzersiz şekilde özelleştirilebilir bir bilgisayar.

OMEN X, oyun dünyasına hükmedecek

HP, oyunlarda en üst ve en geniş deneyimi isteyenlere özel olarak geliştirdiği yeni oyun bilgisayarı ailesini duyurdu. HP'nin yeni üst seviye oyun ailesi içerisinde OMEN X Masaüstü, OMEN 17 Dizüstü, OMEN X Kavisli Ekran ve SteelSeries'in OMEN için geliştirdiği aksesuarlar yer alıyor. Ürünler oyuncuların rekabetinde heyecanı artıracak şekilde üst performans ve esneklik sunarken her detayına kadar özelleştirilebilir şekilde tasarlandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan HP Türkiye Kişisel Sistemler Grubu Tüketici Ürünleri Kategori Yöneticisi Fatih Atlıbatur, "OMEN X Masaüstü, üst seviye performans isteyen ciddi oyuncular için tam olarak özelleştirilebilir bir kasa içerisinde geliştirildi. HP mühendisliği, endüstrideki standart bileşenlerin desteği ile termal yönetimi en üst seviyeye çıkaran benzersiz bir tasarım geliştirdi. Böylece oyun severler özelleştirilebilir bir bilgisayarda üst seviyede performansa ulaşmak için son donanımlar ile sürekli güncel kalabiliyor." dedi.

OMEN X ürünleri, HP'nin oyun performansını artırmak amacıyla Mayıs ayında açıkladığı oyun portföyünün bir uzantısı. OMEN X markası içerisinde, oyun severler için en iyi şekilde tasarlanmış ve üretilmiş ürünler yer alıyor.

Hükmedecek masaüstü performans

OMEN X, en son teknoloji ile üretilmiş çift NVIDIA GeForce GTX 1080'e varan ekran kartları ile tüm oyunlarda çarpıcı bir görüntü sunuyor. Hız aşırtımı yapılabilen 6. nesil Intel® Core™ i5/i7 işlemci, VR uyumlu GPU ile bir araya gelerek akıcı bir Sanal Gerçeklik (VR) ortaya koyarken aynı zamanda en güçlü donanımlara ihtiyaç duyan AAA seviyesindeki oyunlar için dahi derin bir 4K deneyimi sunuyor.

HP'nin tasarladığı üstün termal yönetim, bilgisayarların en yoğun yük altında dahi soğuk kalmasını, en yüksek performansı sunmasını ve donanımların tam potansiyelini ortaya çıkarmasını sağlıyor. Devrimsel nitelikteki termal yönetim içerisinde donanımları ayıran üç-hazne ve ısıyı optimize eden bu haznelerin her birine özel olarak ayrılmış soğutma yer alıyor. OMEN X Masaüstü ayrıca üç adete kadar 120 mm soğutma radyatörü de destekliyor. Bu radyatörler ile birlikte kasanın üst tarafından yer alan egzoz çıkışı ve temiz havayı almayı kolaylaştıracak şekilde kasayı yerden yukarıda tutan standı havalandırmayı maksimum düzeye çıkarıyor.

Okuyucu Yorumları