HP Pavilion HDX9250ET ile evde sinema keyfi

HP'nin yeni Imprint dizaynına sahip Pavilion HDX9250ET modeli, sinema keyfini evlere taşıyor.

HP'den sinema keyfi

HP, yeni Pavilion HDX9000 dizüstü bilgisayar serisini piyasaya sundu. HP'nin yeni Imprint dizaynına sahip bu yenilikçi ve güçlü seri, sinema keyfini evlere taşıyor. HP Pavilion HDX9000 serisi bilgisayarların yalnızca HDX9250ET modeli Türkiye pazarına sunuluyor.

Yüksek performanslı bilgi işlem imkânı sunan HDX9250ET, aynı zamanda HP'nin ilk 20.1 inç ekranlı dizüstü bilgisayarı olarak dikkat çekiyor.

Her an her yerde sinema
Entegre bir HP Digital TV Tuner içeren bilgisayar, taşınabilir TV ve PVR işlevi görüyor. İsteğe bağlı olarak kullanılabilecek bir HD-DVD sürücüyle, en yeni DVD'ler, high definition (yüksek çözünürlük) kalitesinde izlenebiliyor. Uzaktan kumandasıyla, bilgisayarınızı yerinizden kalkmadan kontrol etmeniz mümkün.

Geniş ekran
HP'nin en büyük dizüstü bilgisayarı olarak gösterilen HDX9250ET, ayarlanabilir bir geniş ekrana sahip. Yepyeni bir anlayışla tasarlanan ürünün çift menteşeli paneli sayesinde, ekran, çalışma esnasında dik, sinema izlerken ise daha eğik bir konuma getirilebiliyor.

Yeni nesil HP Imprint tasarımı
HP'nin yeni Imprint tasarımı, organik ve serbest biçimli çizgiler taşıyor; taze ve çağdaş bir imaj için modern ve yapay bir ejderha yaratıyor. HP Imprint işlemi, dizüstü bilgisayara parlak bir görünüm ve çizilmeye dayanıklı bir yapı kazandırıyor.

Üç boyutlu ses ve şaşırtıcı görseller
Ürünün dört Altec Lansing hoparlörü, hi-fidelity (yüksek kaliteli) ses üretirken, bir HP Triple Bass Reflex Subwoofer, seslerin yaşamdaki kadar canlı olmasını sağlıyor. Öte yandan oyunseverler, güçlü NVIDIA GeForce 8800M GTS ekran kartı sayesinde, yepyeni görsel efektlerin tadına varabiliyorlar.

Temel özellikler

- Windows Vista Home Premium 32 bit
- 500 GB'ye kadar SATA sabit disk sürücü (5400 rpm)
- 4096 MB bellek (2X2048 MB)
- Intel® Core™ 2 Duo işlemci
- NVIDIA GeForce 8800M GTS
- Bir adet ExpressCard/54 yuva (Aynı zamanda ExpressCard/34 destekli)
- HP QuickPlay tuşları
- Tümleşik Mikrofonlu HP Pavilion web kamerası
- 20.1" WSXGA+ High-Definition HP Ultra BrightView geniş ekran monitör
- Entegre subwoofer içeren Altec Lansing hoparlörler
- SuperMulti Çift Katmanlı DVD (+/-) R/RW HD DVD ROM
- Bağlantı: 4 USB 2.0 kapısı, 1 HDMI bağlayıcı, 1 eSata bağlayıcı, 1 VGA kapısı, 1 RJ45 ethernet bağlayıcı, S-video TV çıkışı, kulaklık çıkışı, 1 mikrofon girişi, 1 IEEE 1394, uzaktan kumandalı kızılötesi kapı (uzaktan kumanda isteğe bağlı), entegre stereo mikrofon, kablo havuzlama bağlayıcı

Bilgi İçin
HP
Tel: (216) 579 79 00

Okuyucu Yorumları