HP Photosmart A826'ya TIPA ödülü

HP Photosmart A826, TIPA Ödülleri 2008'de "En İyi Küçük Format Fotoğraf Yazıcısı" dalında ödül aldı.

HP'ye ödül

Ev Baskı Merkezi olarak anılan ve ev kullanıcılarının baskı ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilen HP Photosmart A826, TIPA Ödülleri 2008 kapsamında "En İyi Küçük Format Fotoğraf Yazıcısı" dalında ödül aldı.

HP Photosmart A826, 7 inçlik ekranı ve benzersiz "küçük TV" görünümü ile rakiplerinden ayrılıyor. Cihazın içindeki kart okuyucu, halihazırda pazarda kullanılmakta olan bütün ana kart formatlarını kabul ediyor. İçindeki görüntüleri izlemek için kartı yerleştirmek yeterli oluyor. Dokunmatik ekran, çoğu küçük format yazıcıda bulunan navigasyon tuşlarının yerini alıyor. Her tür seçme, yazdırma ve görüntü manipülasyonu komutu, ekrana parmakla ya da sivri uçlu bir yazma aletiyle dokunarak veriliyor. HP Photosmart A826, güzel görünümü ve şık tasarımı ile, ev kullanımı için kaliteli baskılar sunuyor.

17 yıllık ödül

TIPA üyeleri, 1991'den bu yana, yılda bir kez Genel Kurul'da buluşup, projelerini tartışıyor, fikirlerini paylaşıyor, sektörel yenilikler ve eğilimler hakkında yorum yapıyor, tarihsel fotoğraf alanlarını, müzeleri ya da fabrikaları geziyorlar. Bu üç günlük toplantılarda ayrıca, TIPA editörleri, gizli oyla, Avrupa'nın en iyi fotoğraf ve görüntüleme ürünlerini seçiyorlar.

Okuyucu Yorumları