HP Star Wars Special Edition Türkiye'de

Galakside yeni bir güç uyandıran HP Star Wars Special Edition dizüstü bilgisayar Türkiye'de.

Karanlık Tarafa güç ver!

HP, Star Wars: "The Force Awakens" (Güç Uyanıyor) filminin vizyona gireceği günü merakla bekleyen Yıldız Savaşları hayranlarına ayrıcalıklı bir deneyim sunmak için Star Wars Special Edition dizüstü bilgisayarı gün yüzüne çıkardı.

HP Türkiye Genel Müdürü Filiz Akdede, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Disney ve Lucasfilm ile türünün tek örneği bir dizüstü bilgisayar tasarlamaya yönelik iş birliği yapan tek PC üreticisi olarak Star Wars hayranlarına büyüleyici bir deneyim sunuyoruz. Bu ilişkinin bir parçası olarak Lucasfilm'in medya arşivlerini inceleme imkânımız oldu. Böylelikle özel ekran koruyucuları, masaüstü arka plan görselleri ve ses profilleri oluşturduk. Tamamı, müşterilerimiz tarafından kişiselleştirilebiliyor."

Karanlık Tarafa güç vermek için tasarlandı

İlhamını Galaktik İmparatorluk'tan alan Star Wars Special Edition dizüstü bilgisayar, savaştan izler taşıyan tasarımı, benzersiz Star Wars Aurebesh fontu ile yazılmış "Galaktik İmparatorluk" yazısı ve klavye haznesindeki ikonik Stormtrooper'ları ile dikkat çekiyor. Dokunmatik kontrol paneli tasarımı X-Wing Yıldız Dövüşçüsü Rehber Sistemini yansıtırken, kırmızı arka aydınlatmalı klavye karanlık taraf hissiyatı veren tasarımı tamamlıyor.

Star Wars Special Edition dizüstü bilgisayar 7 saate kadar pil ömrüne sahip. Dizüstü bilgisayarın Full HD 15,6 inç (39,6 cm) diyagonal ekranı bulunuyor.

Altıncı nesil Intel® Core™ i5 işlemciye sahip dizüstü bilgisayar 2 TB'ye kadar HDD ve 8 GB RAM özellikleriyle birlikte geliyor. Kullanıcılar, NVIDIA® GeForce® 940M grafik işlemcisi ile, Star WarsTM Special Edition dizüstü bilgisayarlarında oyun keyfini de artırabiliyor.

Dizüstü bilgisayar, kullanıcıların tüm Star Wars filmlerinin keyfini çıkarabilmelerini sağlayan optik sürücüye de sahip. B&O Play ve çift hoparlör kalitesi sayesinde capcanlı sesler, film izlerken ya da müzik dinlerken kullanıcılara mükemmel bir deneyim yaşatacak.

Kullanıcılar Star WarsTM Special dizüstü bilgisayarlarını opsiyonel Star Wars Special Edition Kılıf ile daha da çarpıcı hale getirebiliyorlar.

Çok özel Star Wars deneyimi

Çok özel Star Wars deneyimi

Star Wars Special Edition dizüstü bilgisayar, Windows 10 PC üzerinde yazılım, içerik ve ses üzerinden türünün tek örneği bir deneyimin kapılarını aralıyor. Kullanıcılar Imperial Cog masaüstü ikonuna tıklayarak Star Wars Special Edition dizüstü bilgisayarın temaları ve galerileri arasında gezinmelerini sağlayacak Star Wars Kumanda Merkezi'ne erişebiliyorlar. Kullanıcılar ayrıca, 40 yıllık Star Wars tarihçesinde iz bırakmış 1.100'ün üzerinde görüntü ve benzersiz içerik koleksiyonlarına da erişebilecekler. Söz konusu içerikler arasında olağanüstü kamera arkası görüntüleri, senaryo taslakları, sanatsal çalışmalar, klasik fotoğraflar, set ve kostüm tasarımları ile ses dosyaları yer alıyor.

  • Temalar, ses, duvar kağıdı ve ekran koruyucu koleksiyonları halinde kullanıcılar tarafından kişiselleştirilebiliyor. Kullanıcılar bu sayede standart Windows bildirim seslerinin yerini sekiz kategorideki ikonlaşmış Star Wars sesleriyle doldurabiliyor. Bunların arasında R2-D2 ve ışın kılıcı da yer alıyor. Kullanıcılar, gezegen koleksiyonlarının da aralarında bulunduğu, filme özel duvar kağıtları arasından dilediklerini tercih ederek tamamen kendi deneyimlerini oluşturabiliyorlar.
  • Galeriler, Star Wars hayranlarına özel çeşitli kategorilerde içeriklere ev sahipliği yapıyor. Kullanıcılar, Koleksiyonlar bölümünde yer alan orijinal film posterlerine bakabiliyor ya da Konsept Sanat bölümünü keşfe dalıp Lucasfilm'in ilk dönem karakterleri, kostümler ve set tasarımlarına yönelik sanatsal çalışmalarına göz gezdirebiliyor. İllüstrasyonlu Sanat bölümü ise, siyah-beyaz resimli roman sanatı üzerinden Star Wars çalışmaları sunuyor.

Star Wars Special Edition dizüstü bilgisayar kullanıcı deneyimini zenginleştiren birçok ek özelliğe sahip. Bunların arasında serideki ilk Marvel Star Wars resimli romanına erişim, Star Wars eserlerine yönelik e-kitap seçkileri ve Star Wars film fragmanları da yer alıyor. Tüm bu özelliklere bilgisayarın masaüstünden erişilebiliyor.

Serinin sadık hayranları, Special Edition dizüstü bilgisayara yerleştirilen Star Wars göndermelerinden çok hoşlanacak. Aurebesh font, kullanıcılara gerçek bir Star Wars deneyimi sunacak şekilde, Galactic base Standard dilinde yazma imkânı tanıyor. Aurebesh font, font kütüphanesindeki standart fontların arasında yer alıyor. Bilgisayarın bir diğer Star Wars sürprizi ise Geri Dönüşüm Kutusu'nun yerini "Death Star" ikonunun alması –dolduğunda dosyalar yok ediliyor.

Fiyatlandırma ve erişim

Star Wars Special Edition dizüstü bilgisayar sadece Teknosa'da olmak üzere 2999 TL + KDV fiyatıyla satışa sunuldu.

Star Wars Special Edition dizüstü bilgisayar kılıfı 109.9 TL'ye, mouse ise 139,9TL'ye satışa sunuldu.

Okuyucu Yorumları