HP ve Turkcell'den çok özel kampanya!

HP ve Turkcell iş birliği: 3G internet paketi alanlara HP'den çok özel bir hediye...

3G ile internetsiz kalmayın!

HP Türkiye ve Turkcell'in bu yeni kampanyası sayesinde kullanıcılar Turkcell 3G kapsama alanındaki her yerden işlerini takip edebiliyor, sevdikleri ile kolayca 3G hızında bağlantı kurabiliyorlar. Kampanya dahilindeki son derece şık, SIM kartlı HP 3G dizüstü bilgisayarlar kullanıcıların ek bir cihaza ihtiyaç duymadan yüksek hızlarda internete kolayca bağlanmasını, e-postalarına ulaşıp cevaplayabilmesini, internet bankacılığını kullanabilmesini ve sosyal ağlardan yararlanabilmesini sağlıyor.

Kampanya kapsamında bulunan HP Pavilion dv2 ve Compaq Mini 110 birbirinden şık iki dizüstü bilgisayar. Piyano siyahı kasası ve çevresindeki gümüş renklerle son derece elit bir görünüme sahip olan HP Pavilion dv2 inceliği ve hafifliğiyle dikkat çekiyor. 12,1 inç ekrana sahip olan bu şık dizüstü bilgisayar teknik ve multimedya özellikleri ile son derece performanslı bir bilgisayar kullanımı sunuyor. 1,7 kg hafifliğinde ve 24 mm inceliğinde olan Pavilion dv2'nin üzerinde 2 GB bellek ve 250 GB sabit disk bulunuyor.

HP Pavilion dv2, 24 ay taksitli kampanya kapsamında Turkcell 3G 1 GB internet paketiyle ayda 99 TL (KDV ve ÖİV dahil), 4 GB internet paketiyle ayda 109 TL'den (KDV ve ÖİV dahil) satışa sunuluyor.

Kampanya stoklarla sınırlı

Kampanya stoklarla sınırlı

HP Türkiye ve Turkcell işbirliğiyle gerçekleştirilen bu kampanyadaki diğer ürün ise Compaq Mini 110. Sadece 1,17 kg olan ve son derece kolay taşınabilen Compaq Mini 110 küçük boyutlarına rağmen kolay kullanımı sağlayacak şekilde tasarlanmış. Ufak boyutuna rağmen neredeyse normal klavye boyutuna yakın bir klavyeye sahip olan Compaq Mini 110'un, bu özelliği ile mesaj yazmak ya da içerik oluşturmak son derece kolay hale geliyor. Intel Atom N270 işlemcisi bulunan bu mini dizüstü bilgisayarda 1GB bellek ve 160 GB sabit disk sunuluyor.

Compaq Mini 110, 24 ay taksitli kampanya kapsamında Turkcell 3G 1 GB internet paketiyle aylık 69 TL (KDV ve ÖİV dahil), 4 GB internet paketiyle aylık ücreti 79 TL'den (KDV ve ÖİV dahil) satışa sunuluyor.

Kullanıcılar internete özgürce bağlanmalarını sağlayacak Compaq Mini 110 ve HP Pavilion dv2 Dizüstü Bilgisayarları Turkcell İletişim Merkezleri ve yetkili zincir mağazalardan satın alabiliyorlar.

Stoklarla sınırlı olan kampanya 30 Eylül 2009 tarihine kadar geçerli. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiler http://www.hp.com.tr/turkcell3g adresinden alınabilir.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları