HP: Yaza keyif katacak bir bilgisayar!

Çocuğunuza güzel bir yaz tatili hediyesi mi arıyorsunuz? HPCompaq dx2450 masaüstü PC tam size göre.

HP'den yazlık PC!

Çocuğunuzun hem yaz tatilini keyifle geçirmesini sağlayacak, hem okul döneminde işine yarayacak hem de aile bütçenizi sarsmayacak bir hediye almayı diliyorsanız, işte size harika bir seçenek! HP gerek tasarımı, gerek performansı gerekse fiyatıyla yazın keyfini çıkarmayı sağlayacak harika bir yaz kampanyası gerçekleştiriyor. 30 Haziran'a kadar sürecek kampanyada HP Compaq dx2450 Masaüstü Bilgisayar 749$ + KDV'den (KDV dahil 1299 TL) satışa sunuluyor.

AMD Phenom™ X3 8600b üç çekirdekli işlemci ile üstün performansa kavuşan HP Compaq dx2450 Masaüstü Bilgisayar'da güçlü ATI ekran kartı da bulunuyor. Bu sayede birçok popüler oyunu sorunsuz bir şekilde oynamak mümkün oluyor. Sorunsuz oyunun keyfini çıkarmayı sağlayan ise yüksek performanslı 20 inç HP Pavilion LCD ekran oluyor. Şık tasarımı ile dikkati çeken bu ekran, masaüstüne koymaktan zevk duyacağınız bir görünüm sergiliyor.

Özel kampanya fiyatıyla TeknoSA mağazalarında satışa sunulan HP Compaq dx2450 Masaüstü Bilgisayarlar aynı zamanda 3 yıl garantiye sahip.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları