HP yeni logosunu kullanmaya başladı!

PC devi, yıllardır kullandığı logosunu, an azından bu cihazlarda değiştirdi. Yeni logo, haberimizde!

Yeni logo ortaya çıktı!

HP, geçtiğimiz gün tanıtımını yaptığı ultra ince Spectre 13 dizüstü bilgisayarıyla önemli bir duyuru gerçekleştirdi. Fakat firmanın söz konusu modelinin yanında en az onun kadar dikkat çeken bir başka yeniliği daha var: Yeni HP logosu.

Geçtiğimiz yıl görücüye çıkartılan Spectre x360'ın üzerinden "Hewlett-Packard" ifadesi eksiksiz bir biçimde yer alırken bu yeni 13 inç'lik modelde son derece modern bir tasarıma sahip dört çizgiden oluşan ve "HP" harflerine referans veren bir logonun yer aldığı görülüyor. Firmadan yapılan açıklamaya göre, söz konusu logo yalnızca üst düzey HP laptop'larında yer alacak.

Bu başarılı logo çalışmasının tarihi de aslında çok daha öncesine, 2011'e kadar dayanıyor. HP tarafından verilen bir siparişle Moving Brands tarafından hazırlanan ve 2011'de çevrimiçi ortamda görülen logo yeni bir marka kimliği yaratmayı hedefliyordu. ABD'li teknoloji devi sonunda söz konusu logoyu kullanmaktan vazgeçmiş olsa da, bu kararının yeni üst düzey laptop'lar için değiştiğini görüyoruz.

HP yeni logosunu kullanmaya başladı!

HP yeni logosunu kullanmaya başladı!
Okuyucu Yorumları