HP, yeni Windows 8 PC'lerini tanıttı

HP, Windows 8 için geliştirdiği yeni bilgisayarlar serisini tanıttı! İşte HP'nin yeni PC'leri...

HP'den Windows 8 PC'leri

HP, Windows 8 işletim sistemiyle çalışan yeni kişisel bilgisayar portföyünü duyurdu. HP, geniş Windows 8 portföyü ile kullanıcılarına hem yüksek performanslı ve güvenilir hem de en hesaplı dizüstü ve masaüstü kişisel bilgisayar seçeneklerini bir arada sunuyor.

HP Kimliği ile Modern Teknoloji, Windows 8 portföyünde bir araya geldi.

HP'nin Windows 8 ile yenilenen bilgisayar portföyü, premium materyellerden üretilen şık ve ergonomik tasarımlarla baştan aşağı yenilendi. Böylece, HP kimliği ile modern teknolojiyi birleştiren özgün seçimler kullanıcılar için tekrar oluşturuldu.

HP'nin yepyeni ürün gamında, ultra ince Hepsi Bir Arada çözümlerden, ekranı sökülerek tablet gibi kullanılabilen karma bilgisayarlara ve çok fonksiyonlu HP Smart Jackets aksesuar destekli Windows 8 tabletlere kadar çok sayıda ürün mevcut. Üstelik kullanıcılar, Windows 8'in yeni özelliklerinin tam kapasiteyle kullanılmasını sağlayan HP TouchSmart teknolojisi de son kuşak HP kişisel bilgisayarlarda kolayca bulabilir.

Çoklu dokunmatik ekran teknolojisi

Çoklu dokunmatik ekran teknolojisi

Performans, incelik ve zarif tasarım, çoklu dokunmatik ekran teknolojisiyle birleşti.

HP'nin her zevke hitap eden ve birbirinden farklı ihtiyaçlara cevap veren Windows 8 portföyünde; ince ve sofistike tasarımlarıyla çoklu dokunmatik ekran teknolojisine sahip yüksek performanslı bilgisayarlar, kullanıcıların beğenisine en uygun fiyatlarla sunuldu.

· HP ENVY x2, dizüstü bilgisayarların işlem gücü ve performansı ile tablet rahatlığını birleştiren şık ve hafif bir çözüm olarak öne çıkıyor. Hem dizüstü hem de tablet olarak kullanılabilen HP ENVY x2'nin ekranı, mıknatıslı kilidiyle klavyeden ayrılabiliyor ve böylece tablet olarak da kullanılabiliyor. 11,6 inçlik HD çözünürlüklü dokunmatik ekrana, Beats Audio ses geliştirme sistemine, 8 megapiksel HD web kamera ve yakın saha iletişimi (NFC) teknolojisine sahip HP ENVY x2, kullanıcıların fotoğraf, kişiler ve URL'ler gibi içeriği tek dokunuşla paylaşmasına izin veriyor. HP ENVY x2, Aralık 2012'de, 1300 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

· HP SpectreXT TouchSmart Ultrabook, 15,6 inçlik çoklu dokunmatik Radiance Full HD IPS ekranı ile kullanıcılara yüksek performans sunuyor. Sofistike metal tasarımı ile yalnızca 17,9 mm kalınlığında olan bu Ultrabook, HP'nin Intel Thunderbolt teknolojisini kullanan ilk dizüstü bilgisayarı olma özelliğini taşıyor. HP SpectreXT TouchSmart Ultrabook, Aralık 2012'de, 1900 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

· HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4, kullanıcılarına, 14 inçlik çoklu dokunmatik Full HD ekran, isteğe bağlı AMD ekran kartı ve 2 GB grafik bellek kapasitesi sunuyor. Beats Audio teknolojisi ile yüksek baslı subwoofer teknolojisini bir arada kullanan ENVY TouchSmart Ultrabook 26 Ekim 2012'de, 1300 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

· HP Pavilion Sleekbook 14 ve HP Pavilion Sleekbook 15 bilgisayarlar, kullanıcıların günlük ihtiyacını karşılayacak performansı sağlamanın yanısıra ultra ince tarzı ile taşınabilirlik kolaylığı da sağlıyor. HP Pavilion Sleekbook 14 ve 15, Kasım 2012'de, sırasıyla 650 ve 580 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

HP, Hepsi Bir Arada (AiO) ve Masaüstü Bilgisayar protföyünü Windows 8 ile yeniledi.

HP'nin son derece şık ve akıcı bir tasarıma sahip olan Hepsi Bir Arada ve Masaüstü Bilgisayarları, yüksek performansı, çoklu dokunmatik ekran teknolojisi ile bir araya getiriyor.

· HP ENVY 23, 10 parmak çoklu dokunmatik teknolojisi, 23 inç HD(1) ekran ve kusursuz performansı ile işte, oyunda ve internet iletişiminde en kullanışlı sabit çözümü sunuyor. HP ENVY 23 TouchSmart AiO PC 1499 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

· HP ENVY Phoenix h9 masaüstü bilgisayar, güçlü işlemcisi ile kullanıcılara dijital içerik ve harika bir oyun deneyimi sunuyor. HP ENVY Phoenix h9, 1599 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Okuyucu Yorumları