HP’den İkili Kartuş Paketleri

HP, yeni ikili mürekkep püskürtmeli baskı kartuşlarıyla müşterilerine tek paket kartuş alımına göre %20 maliyet tasarrufuyla fotoğraf baskıları alma olanağı tanıyor.

HP’den İkili Kartuş Paketleri

HP, mürekkep püskürtmeli baskı kartuşu portföyüne ikili kartuş paketleri ekleyerek, fotoğraf baskısında müşterilerine daha canlı renkleri çok daha uygun maliyetle elde etme imkânı sunuyor. Tek alıma kıyasla %20 civarında daha uygun maliyetli olan ve satın alındığı yere göre fiyatı değişiklik gösterebilecek olan paketler, fotoğraf basma keyfini artıracak.

HP Türkiye Görüntüleme ve Baskı Grubu Ülke Müdürü Fikret Ergüder, HP’nin müşterilerine ihtiyaçlarına göre baskı çözümleri sunduğuna dikkat çekiyor: “HP, her kullanıcının gereksinimine özel baskı çözümleri geliştiriyor. HP’nin yeni ikili kartuş paketleri de orijinal sarf malzemeleriyle daha uygun maliyetle yüksek miktarda çıktı almak isteyen müşteriler için tasarlandı.”

Ekonomik İkili Kartuş Fotoğraf Paketleri

HP, portföyünde yer alan ikili mürekkep püskürtmeli baskı kartuşlarını da yeniledi. HP 56 İkili Siyah Mürekkep Püskürtmeli Baskı Kartuşu ve HP 57 Üç Renkli Mürekkep Püskürtmeli İkili Baskı Kartuşu, HP 339 İkili Siyah Mürekkep Püskürtmeli Baskı Kartuşu, HP 344 Üç Renkli Mürekkep Püskürtmeli İkili Baskı Kartuşu, HP 338 İkili Siyah Mürekkep Püskürtmeli Baskı Kartuşu ve HP 343 Üç Renkli Mürekkep Püskürtmeli İkili Baskı Kartuşu, tek kartuş satın alımına göre %20 maliyet tasarrufu sağlıyor.

Vivera mürekkeplerinin yer aldığı Fotoğraf Paketleri, daha yüksek hacimde kalite ve güvenden ödün vermeden baskı yapmak isteyen müşterilerin ihtiyaçlarını karşılıyor.

Avantajlı Fotoğraf Paketleri

· HP 363 serisi HP Photo Value Pack (Avantajlı Fotoğraf Paketi), yeni 10x15 kenar boşluksuz HP Advanced Glossy Photo Paper (gelişmiş parlak fotoğraf kağıdı) ile yenilendi. Kartuş, paketten ayrı olarak da satılabiliyor.

· HP 110 serisi Photo Value Pack (Avantajlı Fotoğraf Paketi), üç renkli mürekkep püskürtmeli baskı kartuşu ve 120 adet yeni 10x15 kenar boşluksuz HP Advanced Glossy Photo Paper’dan (gelişmiş parlak fotoğraf kağıdı) oluşuyor. Kartuş, paketten ayrı olarak da satılabiliyor. HP, bu paket ile kullanıcılarına 13x18cm gibi farklı boyutlarda baskı yapma olanağı tanıyor.

HP Fotoğraf Paketleri, kullanıcılara HP’nin yenilikçi teknolojilerinin avantajlarını sunuyor. Stüdyo kalitesinde görüntü ve anında kuruma özelliği sunan HP Gelişmiş Fotoğraf Kağıdı, normal fotoğraf kağıtlarının yerini almaya aday. Tüm bu avantajlara sahip yeni baskı araçları, neme, suya, kirlenmeye ve solmaya da nesiller boyunca dayanıklılık sağlıyor.

Okuyucu Yorumları