HP’den KOBİ’lere Baskı Çözümleri!

HP, baskı çözümleri portföyünü yeni ürünlerle zenginleştirdi. Sunulan 15’in üzerinde yeni çözüm arasında siyah-beyaz ve renkli yazıcılar, dijital projektörler ve aksesuarlar yer alıyor.

HP’den KOBİ’lere Baskı Çözümleri!

HP, KOBİ’lere yönelik baskı çözümleri portföyünü genişletti. Yeni çözümler kapsamında, 15’in üzerinde görüntüleme ve baskı sistemi ve aksesuarları yer alıyor. HP’nin sürdürdüğü “Akıllı Ofis – Smart Office” girişimiyle, KOBİ’lerin, teknolojiden faydalanarak hem daha kolay, hem de daha güvenilir sonuçlar almalarına yardımcı olmak hedefleniyor. Bunun yanı sıra, çalışma grubu ve sunucu yazıcıları gibi yeni görüntüleme ve baskı çözümlerinin pek çoğu, yüksek performans ve değer elde etmek isteyen büyük ölçekli kurumlar için de ideal.

Genişletilmiş görüntüleme ve baskı çözümleri portföyü içinde, renkli lazer/inkjet yazıcılarla siyah-beyaz lazer yazıcılardan, dijital projektörlere ve ağ ve mobil baskı aksesuarlarına kadar pek çok ürün yer alıyor. HP'nin bugüne kadar çıkarmış olduğu en hızlı renkli ve siyah-beyaz ve lazer yazıcılar, sektörün ilk gigabit baskı sunucusu, ağ içinde veri alışverişi ve mobil kablosuz baskı gibi kolay bağlantı opsiyonları, her boyutta işletmenin görüntüleme ve baskı ihtiyacına hitap ediyor.

HP Yazıcılarla Çağı Yakalayın

HP görüntüleme ve baskı çözüm portföyüne, evde ve ofis kullanımında pek çok ihtiyaca cevap verebilecek yeni ürünler eklendi.
HP Baskı ve Görüntüleme Ülke Müdürü Fikret Ergüder, bu alanda “HP Akıllı Ofis” kapsamında KOBI’lere çok yönlü ürünler sunduklarını ifade ediyor ve ekliyor: “Yazıcı, tarayıcı, faks makinesi ve fotokopi özelliklerini barındıran hepsi bir arada ürünler, 15 kişiye kadar olan iş grupları tarafından tercih ediliyor. Kişi başı maliyeti neredeyse 100 milyon TL’ye denk olan bu ürünlerin tercih sebebi olmasındaki diğer bir neden, oldukça küçük BT bütçesiyle birçok ihtiyacın karşılanabiliyor olması.”

Okuyucu Yorumları