HP’den Yeni Baskı Teknolojisi

AR-GE çalışmalarına yılda 4 milyar dolarlık bütçe ayıran HP, baskı alanındaki yeniliklerine devam ediyor. Firma tarafından piyasaya sürülen yeni yazıcılarda, baskı kalitesi ve verimini artıran, toplam sahip olma maliyetini azaltan ölçeklenebilir baskı teknolojisi kullanılıyor.

HP’den Yeni Baskı Teknolojisi

HP, bu teknolojiye dayalı baskı sürecini ve kalitesini destekleyen yeni sarf malzemelerini Park Orman’da tanıttı.

Ölçeklenebilir baskı teknolojisi sayesinde yeni kartuş ve mürekkepler en verimli şekilde kullanılıyor. Zira, yazıcılarda biten her kartuşun ayrı ayrı değiştirilmesine olanak tanıyan bir sistem bulunuyor. Ölçeklenebilir baskı teknolojisinin bir parçası olan bu sistem sayesinde, mürekkep azaldığında sistem uyarı veriyor, istenilen baskı için mürekkebin yeterli olmadığı durumlarda da baskı işini başlatmıyor. Böylelikle kağıt ve mürekkep israfı da önlenmiş oluyor.

Ölçeklenebilir baskı teknolojisine sahip yazıcılar Yeni Vivera mürekkepleri ve HP Advanced Photo kağıtlarıyla birlikte kullanıldığında, suya dayanıklı ve anında kuruyan baskı çıktıları veriyor.

HP Vivera Mürekkepleriyle Profesyonel Kalitede Fotoğraflar

HP Vivera mürekkepleri, canlı renkler, gelişkin gölge detayı ve çarpıcı renkli ve siyah-beyaz baskılar için keskinlik sağlıyor.

HP Fotoğraf Paketleri ve İkili Paketlerle Evde Kolay Baskı

HP, fotoğrafçılıkla ilgili gerek amatör gerekse profesyonel kişilere evde fotoğraf baskısını kolaylaştıran, uygun maliyetli HP fotoğraf paketleri ve ikili paketler sunuyor. Evde fotoğraf baskısı almaya yeni başlayanlar, orta ve profesyonel düzeyde çıktı alanlar için özel çözüm seçenekleri ortaya koyuyor. HP ikili paketler, geniş baskı hacmine sahip işletmeler kadar, az baskı alan ve maliyet konusunda hassas organizasyonlara da hitap eden alternatifleri içeriyor.

Okuyucu Yorumları