HP’den Yeni Fotoğraf Makineleri

HP, güzel anları ölümsüzleştirmek isteyenlere üç yeni model sunuyor. Farklı özellikleriyle değişik taleplere cevap vermek üzere tasarlanmış yeni dijital fotoğraf makineleriyle resim çekmek çok zevkli, paylaşmak da bir o kadar kolay.

HP’den Yeni Fotoğraf Makineleri

HP Instant Share yazılımıyla gelen HP M22, M417 ve R717, boylarından büyük marifetleriyle şaşırtıyor.

HP Türkiye Görüntüleme ve Baskı Grubu Ülke Müdürü Fikret Ergüder, cihazların hem profesyonel, hem de amatör kullanıcılara hitap ettiğini ifade ediyor ve ekliyor: “Yeni HP dijital fotoğraf makineleriyle her anı ölümsüzleştirebilir ve kolaylıkla sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.” HP Photosmart M22, M417 ve R717’nin başlıca özellikleri arasında şunlar yer alıyor:

· HP Photosmart M22, 4 MP çözünürlükte fotoğrafların yanı sıra video klip de çekebiliyor. 3.81 cm ekranı, resimlerin açık havada dahi rahat görülebilmesini sağlarken, metal dış cephesi, makinenin hava koşullarından etkilenme olasılığını en aza indiriyor ve yağışlı havalarda bile rahat kullanım imkanı sunuyor. 159 dolar + KDV’ye satılan ve 16 MB dahili belleğe sahip HP Photosmart M22’ye, harici SD/MMC bellek kartı takılarak, daha fazla fotoğraf saklanabiliyor.

· HP Photosmart M417 ile, 5 MP çözünürlükte, çok net 10x15 cm fotoğraf baskısı yapılabiliyor. 249 dolar + KDV’ye satılan ve geniş, 4.5 cm ekrana sahip dijital fotoğraf makinesi, herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan fotoğraflardaki kırmızı göz oluşumunu düzeltiyor. 16 MB dahili belleğe sahip HP Photosmart M417 ile, SD/MMC kartına çekilen fotoğraflar, bir bilgisayara gerek olmadan PictBridge uyumlu yazıcılardan doğrudan basılabiliyor.

· HP Photosmart R717 ile, 6.2 MP çözünürlükte yüksek kalite fotoğraflar çekilebiliyor. Standart makinelerle çekilen fotoğraflarda normalde kaybolan gölgeleme detayları, HP uyarlanabilir ışık teknolojisi sayesinde otomatik olarak belirginleştiriliyor. İsteğe bağlı olarak ya tekrar şarj edilebilen HP Lithium, ya da Duracell CP1 tek kullanımlık pille çalışabilen makine, paslanmaz çelikten yapılmış ön cephesi ve 3.5 cm ekranı sayesinde kolay kullanım sağlıyor. 319 dolar + KDV’ye satılan HP Photosmart R717’nin "dahili kırmızı göz silme" ve "panorama modu", amatör kullanıcılara bile profesyonel kalitede fotoğraflar çekebilme fırsatı sunuyor.

Okuyucu Yorumları