HPE Aruba, Gartner'da Yine Lider

Gartner'ın Kablolu ve Kablosuz Ağ Bağlantıları LAN Erişimi Altyapısında Kritik Yetkinlikler raporunda, altı kullanım senaryosunun beşinde birinci oldu

Aruba bu sene de lider

Bir Hewlett Packard Enterprise şirketi olan Aruba, Gartner'ın "Kablolu ve Kablosuz Ağ Bağlantıları LAN Erişimi Altyapısı İçin Magic Quadrant" raporunda on dört yıldır Liderler bölümünde yer alıyor. Magic Quadrant'a eşlik eden Kablolu ve Kablosuz Ağ Bağlantıları LAN Erişimi Altyapısında Kritik Yetkinlikler raporunda ise, altı kullanım senaryosunun beşinde birden en yüksek skoru almayı başardı.

Magic Quadrant ve Kritik Yetkinlikler raporlarını ücretsiz olarak buradan okuyabilirsiniz:

https://connect.arubanetworks.com/GartnerMQ2019

https://connect.arubanetworks.com/GartnerCC2019

"Kablolu ve Kablosuz Ağ Bağlantıları LAN Erişimi Altyapısı İçin Magic Quadrant" ile Gartner, sekiz yıldır kablolu ve kablosuz ağ bağlantılarını tek bir raporda ele alıyor. Aruba, her yıl bu kategoride "Liderler" bölümüne seçildi. Bununla birlikte, Kablosuz Ağ Bağlantısı LAN Erişimi Altyapısı İçin Magic Quadrant'ta altı yıl boyunca (2006-2011) Lider konumunda yer aldı.

Gartner, daha önce yaptığı gibi Magic Quadrant raporunda satıcıları iki temel kriteri baz alarak değerlendiriyor: vizyonun bütünlüğü ve uygulama kabiliyeti. Rapor, her bir satıcının ayrı ayrı ele alındığı, güçlü ve zayıf yanlarını değerlendiren özetler içeriyor.

Magic Quadrant çalışmasına eşlik eden Kablolu ve Kablosuz Ağ Bağlantıları LAN Erişimi Altyapısında Kritik Yetkinlikler raporunda Gartner satıcıların etkisini, kurumların gereksinimlerini içeren altı farklı kullanım senaryosunda ele alıyor: Bütünleşik kablolu ve kablosuz erişimi, yeni tasarlanmış kablosuz yenileme/yeni kurulum, kablolu erişim yenileme/yeni kurulum, kurumsal genel merkez ile uzak şube, performansı zorlayan uygulamalar ve uzaktan erişim sistemi. Aruba, bu altı kullanım senaryosunun beşinden en yüksek puanı aldı; kablolu erişim yenileme/yeni kurulum kategorisinde ise ikinci seçildi.

HPE Aruba'nın pazarlamadan sorumlu üst düzey yöneticisi (CMO) Chris Kozup, "Gartner'ın, HPE Aruba'yı kablolu ve kablosuz ağ bağlantıları LAN Erişimi altyapısında lider olarak tanımasından ve Aruba'nın Kablolu ve Kablosuz Ağ Bağlantıları LAN Erişimi Altyapısında Kritik Yetkinlikler raporundaki altı kullanım senaryosunun beşinde birden en yüksek skoru almasından gurur duyduk. Önce Müşteri, Sonra Müşteri (Customer First, Customer Last) olarak devam eden felsefemiz müşterilerimizin Nesnelerin İnterneti, mobil ve bulut bilişimde karşılaştıkları zorluklara çözümler içeren mükemmel ürün portföyümüz ile birleştiğinde, network endüstrisinde süregelen başarımıza ve tanınabilirliğimize katkı sundu" diye konuştu.

Okuyucu Yorumları