HTC Butterfly, Temmuz'da satışa sunuldu!

HTC'nin bu ay Türkiye'de satışa sunulan Full HD ekranlı güçlü cebi Butterfly ile tanıştınız mı?

HTC Butterfly ile tanışın!

HTC'nin Aralık ayında sadece Japonya, Kuzey Amerika, Çin, Tayvan, Rusya ve Güney Asya'da piyasaya sürdüğü HTC Butterfly, Avrupa'dan da yoğun talep gördü. Pazara girdiği günden bu yana tüketici deneyimleri ve tavsiyelerinin önemini vurgulayan HTC, Butterfly'ı Avrupa pazarında da satışa sunarken Türkiye'de de Temmuz ayında Vatan Bilgisayar ve Hepsiburada.com tarafından tüketicilerle buluşturuldu. Akıllı telefonlardaki en yüksek piksel yoğunluklarından biri olan 440 PPI ile ilk Full HD 1080p ekran, Qualcomm Snapdragon dört çekirdekli işlemci, HTC Sense 4+ ve Android Jelly Bean özelliklerine sahip HTC Butterfly'ın ekran deneyimi kendisine yeni aşıklar yaratacak.

İdeal akıllı telefon

En yeni HD televizyonlarla rekabet eden teknolojisi ile HTC Butterfly, Corning Gorilla Glass 2 korumasıyla gerçek 1080p Full HD Super LCD 3 ekrana sahip.

HTC Butterfly'ın ekranını vurgulamak için tasarlanmış pürüzsüz parlak kaplaması ve yan duvarlarının mikro ızgara deseni, ileri teknoloji yarış arabalarının stilini ve gücünü yansıtıyor. Özenle şekillendirilmiş bu akıllı telefon, elde ve cepte rahat bir his için yaklaşık 4 mm'ye kadar incelerek arkaya doğru yuvarlatılmış kenarları sayesinde aynı boyuttaki benzerlerinden daha ince hissediliyor.

Yüksek performanslı 1,5 GHz GPU ve tam 2GB RAM özelliği ile Qualcomm Snapdragon S4 Pro işlemci, aynı anda birden çok uygulamanın sorunsuz bir şekilde kullanılabilmesini sağlıyor. HTC Sense 4+ ve Android 4.1 (Jelly Bean) ile ise Google Now dahil farklı yazılımlar deneyimleyebilirsiniz. 2.020 mAh pil ve pilin uzun süre performansını sağlayan enerji tasarruflu yazılım ile donatılmış HTC Butterfly'ın 25 GB ücretsiz Dropbox bulut depolama kapasitesine ek olarak, genişletilebilir SD kart yuvası da kullanılabiliyor. Telefonunuza, en beğenilen kişiselleştirebilme özelliğini getiren HTC Sense 4+; en önemli içerikleri öne ve ortaya yerleştirmenize olanak tanıyarak birçok kullanımı kolay özelleştirilebilme ayrıcalığı sunuyor.

İyi kamera ve gerçek ses

İyi kamera ve gerçek ses

İyi kamera

HTC Butterfly; hızla görüntü yakalama kapasitesi, düşük ışıkta bile yüksek kalitede görüntü elde edebilme özelliğinin yanı sıra kullanımı kolay, sabit ve hareketli görüntü yakalama arayüzü sunan birinci sınıf bir kameraya sahip. 8 megapiksel f/2,0 29 mm geniş açı lensi, 5 kademeli otomatik flaşı, arka aydınlatmalı sensörü ve son derece hızlı otomatik odaklanması sayesinde tek bir anı bile kaçırma endişesi yaşamadan iyi fotoğraflar çekilebiliyor. HTC VideoPic ise, fotoğraf ve video arasında seçim yapmak yerine aynı anda hem fotoğraf hem de video çekmenize olanak sağlıyor. Sadece deklanşöre basılı tutarak devreye giren sürekli çekim özelliği, tüm hareketi yakalamak için saniyede dört kareye kadar fotoğraf çekebiliyor.

HTC Butterfly'da ayrıca; sınıfının en iyisi, kişisel portrelerde daha fazla detayın yer aldığı ve grup çekimlerinde dört kişinin kareye sığmasını sağlayan 2,1 megapiksel, f/2,0, 88 derece, ultra geniş açılı, ön kamera mevcut. Oto portre, otomatik yüz tanıma özelliği ile kendiniz ve arkadaşlarınızın fotoğraflarını kolayca çekebilir ve geri sayım kronometresi sayesinde deklanşöre değil poza odaklanabilirsiniz. 1080p HD video çekebilme kapasitesine sahip ön kamera, aynı zamanda daha net görüntülü görüşmeler yapmanıza olanak tanıyor.

Gerçek ses

HTC Butterfly'ın kulaklık çıkışı için dahili amfisi ve özel dış arka hoparlörüne özel ikinci bir dahili amfi ile ses sinyallerini güçlendiriyor, bu sayede en yüksek seste bile herhangi bir bozulma olmadan net ve gerçek ses performansı sağlıyor. Özel amfili donanım ve Beats Audio özelliğinin zengin, gerçekçi, stüdyo kalitesinde sesi ile müziği, sanatçının istediği gibi duymasını sağlıyor, oyun oynarken ya da video seyrederken de ses kalitesini artırıyor.

Okuyucu Yorumları