HTC canavarları ortaya çıkıyor!

İsimleri giderek daha da kafa karıştırıcı bir hal alan 2 yeni HTC bombası haberimizde...

İşte HTC'nin canavarları!

Hüseyin Cem Köylü

Uzun zamandır, HTC'nin 2 yeni modelle gövde gösterisi yapacağı konuşuluyordu. Bugüne dek bu iki modelin isimleri hep Edge ve Ville olarak dile getirildi. Ama yeni haberler bu isimlerin değişeceğini gösteriyor.

İlk olarak HTC Edge ismiyle tanınan, daha sonra da HTC Endeavour ismini alan gizemli telefonun son ismi, en son söylentilere göre HTC One X olacak. İsimler değişse de teknik özellikler hep aynı: 1.5GHz dört-çekirdekli Nvidia Tegra-3 işlemci, 4.7 inç 1280x720 ekran, 8MP kamera, Bluetooth 4.0, Wi-Fi ve LTE... Bu özellikler tam da bir amiral gemisine yakışır cinste. İşletim sistemi olarak Sense 4.0 ile süslenmiş Android 4.0 Ice Cream Sandwich geleceğine ise kesin gözüyle bakılıyor.

Orta-üst düzeye hitap edeceği düşünülen diğer model ise HTC One S. Önceki ismi HTC Ville olarak bilinen telefonun özellikleri, 1.5GHz çift-çekirdekli işlemci, 4.3inç ekran, 8MP kamera ve tabii ki yine Sense 4.0'lı Android 4.0 ICS. Ayrıca One S'in sadece 8mm inceliğinde olacağı tahmin ediliyor.

Beats Audio ile girdiği işbirliği ile müzik sektörüyle, akıllı telefonların yanı sıra bir de kendi müzik-yayın servisi üzerinde çalışıyor HTC. Bu servisin, Barcelona'da yapılacak olan MWC 2012'de Beats Audio eş-kurucusu Jimmy Iovine tarafından tanıtılacağı düşünülüyor.

Okuyucu Yorumları