HTC'den resmi yalanlama geldi!

HTC, geçtiğimiz günlere bomba gibi düşen şok iddia hakkında ilk kez ve kesin konuştu!

Resmi yalanlama geldi!

Yeni telefonu HTC One'ın piyasaya çıkmasıyla birlikte adından bir hayli söz ettiren HTC, her şeye rağmen şu günlerde pek mutlu değil. HTC One her ne kadar kullanıcılara sunulduktan sonra iyi tepkiler alsa da, o zamana kadarki süreç şirketi derinden etkilemiş görünüyor.

Evet, son dönemde HTC'den önemli isimlerin istifasını duymuş ve bunlara HTC CEO'su Peter Chou'nun da katılacağına yönelik duyumlar almıştık. Hatta öyle ki Peter Chou'nun artık daha fazla başarısızlığa katlanamayacağı ve ilk engelde gemiden ayrılacağına yönelik bilgiler vardı. Fakat Peter Chou, yaptığı basın toplantısıyla herkesi ters köşeye yatırdı.

HTC One'ın piyasaya çıkma hazırlığındayken yaşanan tedarik sıkıntısıyla zor günler geçiren Peter Chou, yaşanan olumsuzlardan dolayı oldukça üzgün olduğunu ancak bir sonraki projelerinde bunu telafi etmek ve HTC One'la aldıkları bütçe yarasını sonraki projelerde kapatmak istediklerini açıkladı. İstifa söylentileriyle ilgili olarak da konuşan Chou, hiçbir yere gitmediğini, görevinin başında kalmaya devam edeceğini söyledi.

Okuyucu Yorumları