HTC'den "telefona telefon!"

Bu ufak HTC telefon, hiç de sizin sandığınız gibi sıradan bir telefon değil!

HTC'nin en büyük sürprizi!

Bu televizyon uzaktan kumandasına benzeyen cihaz aslında bir cep telefonu... Onu benzerlerinden farklı kılan tek şey yıllar öncesinden fırlamışa benzeyen tasarımı değil. Bu telefon, 5 inçlik ekrana sahip dev akıllı telefonlardan birisi olan HTC Butterfly'la birlikte gelecek olan ikinci telefon. Kendi başına hiçbir işe yaramayan, SIM kart girişi dahi olmayan cihaz, Bluetooth üzerinden Butterfly'a bağlanacak ve ikinci bir telefon işlevi görecek. Böylece kullanıcılar telefonlarını çantalarından, ceplerinden çıkarmadan, masanın üstünden kaldırmadan telefon görüşmesi yapabilecekler.

HTC, neden böylesine "ilginç" bir model tasarlama ihtiyacı hissetti, tam olarak bilemiyoruz. Bu tasarım tercihinin ardında, Butterfly'ın devasa boyutları yatıyor olabilir. Belki de tasarımcılar, kullanıcıların 5 inçlik ekrana sahip telefonu kulaklarına götürmekten utanacağını düşünmüş olabilir.

Sadece Çin pazarı için üretilecek olan telefon, yaklaşık 1300 TL'den satışa sunulması beklenen HTC Butterfly'la birlikte ücretsiz verilecek.

Okuyucu Yorumları