HTC Desire 616, Çin'de piyasaya sürüldü!

HTC, plastik gövdeli HTC One M8 sürprizinden sonra boş durmayarak yeni bir cep daha tanıttı!

HTC'den bir sürpriz daha!

Orta seviye cep pazarının iddialı üreticilerinden olmak isteyen, aynı zamanda kârlılığını geri kazanmaya çalışan HTC, Desire serisine son olarak Desire 616'yı da ekledi. Hafta sonu Çin'de satışa sunulan telefon, bugün itibariyle Asya ve Rusya'da da raflardaki yerini aldı.

Geçtiğimiz hafta plastik HTC One M8'i gerçeğe dönüştüren Tayvanlı firma, The Next Web'e göre yeni Desire 616'yı Asya'nın dışına çıkarmayı planlamıyor. 5 inç'lik HTC Desire 616, gücünü 1.4 GHz sekiz çekirdekli işlemcisinden (MediaTek) alıyor. 2.000mAh pile sahip telefon, 4GB dahili depolama ve isteğe bağlı 32GB microSD ile genişletme seçeneği ve çift SIM olanağı sunuyor. Desire 616, arka tarafında 8 megapiksellik, ön tarafında ise 2 megapiksellik birer kamerayla donatılmış. İki kamera da Full HD video kaydı yapabiliyor.

Desire 616'nın fiyatı, satıldığı pazara göre değişse de yaklaşık 298 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. HTC One'da ortaya çıkan haber kaynağı Blinkfeed ve Zoe yazılımları, Android 4.2.2 (Jelly Bean) ve Sense 5.5 ile çalışan Desire 616'ya dahil edilmiş.

Okuyucu Yorumları