HTC Desire kullanıcılarına bilmece!

Eğer siz de bu efsane cebi kullanıyorsanız, gelen son haberler sizin de kafanızı karıştıracak!

Efsane cep kafa karıştırdı!

HTC, Desire akıllı telefonu kullanıcılarını üzecek ve bir kısmını da kızdıracak bir açıklama yapmıştı ki, dün yaptığı yeni bir açıklama ile durumu toparladı. Telefon firmasının yaptığı açıklamaya göre, yeterli bellek olmadığı için akıllı telefon kullanıcıları Android 2.3 Gingerbread'e geçiş yapamayacaktı.

Hem Gingerbread hem de Sense arayüzü için yeterli bellek olmamasından dolayı böyle bir karar alan firmanın Facebook sayfası ise kızgın kullanıcı yorumlarıyla doldu; "Tüm mühendislerinizi kovmanızı öneriyorum, hepsi birer dallama. Hiçbir şey bilmiyorlar. Umarım Desire sahibi tüm müşterilerinizi kaybettiğinizi anlıyorsunuzdur ve unutmayın ki bizler sizi yukarıya çıkarttık. Bundan sonra birleşip yalnızca Samsung telefonlar alacağız."

ve HTC geri adım attı!

ve HTC geri adım attı!
HTC, 2.3 güncellemesini Desire'a sunacak.

HTC, Desire kullanıcılarının Android 'Gingerbread' 2.3'e geçemeyeceği açıklamasının ardından kullanıcıların baskısına dayanamadı ve geri adım attı.

Şirketin Facebook sayfasında yer alan açıklamada şu sözler yer aldı: 'Önceden söylediğimizin aksine, Gingerbread'i HTC Desire'a getireceğiz.' Bu açıklama Android 2.3'e geçmek isteyen Desire sahiplerini sevindirecek olsa da, güncellemede Sense ara yüzünden feragat edilip edilmeyeceği merak konusu...

Okuyucu Yorumları