HTC Explorer, Vodafone ile Türkiye'de!

HTC'nin uygun fiyatlı Android'i HTC Explorer, Vodafone ile Türkiye'ye geldi. İşte detaylar...

HTC Explorer Türkiye'de!

Vodafone, ileri mobil iletişim teknolojilerini, avantajlı koşullarla, Vodafone müşterilerine özel olarak kullanıcılarının beğenisine sunmaya devam ediyor. Türkiye'deki kullanıcılarını mobil iletişim dünyasındaki yeni, teknolojik ürün ve servislerle buluşturan Vodafone, şimdi de küresel akıllı telefon pazarının önemli şirketlerinden HTC'nin yeni ve en uygun fiyatlı akıllı telefonu HTC Explorer'ı Vodafone Cep Merkezleri'nde satışa sunuyor.

Vodafone müşterilerine özel satışa sunulan HTC Explorer'a sahip olmak için Vodafone abonelerinin tek yapmaları gereken, kampanya kapsamındaki faturalı tarifelerden kullanım ihtiyaçlarına uygun olanını seçerek 24 ay taahhüt vermek. Bu şekilde Vodafone'lular, HTC ailesinin yeni üyesi HTC Explorer'a tarifelerine ek ayda 5 TL'den başlayan ödeme ile sahip olabiliyorlar.

HTC Explorer'ın sundukları

HTC Explorer'ın sundukları

İyi internet deneyimi, akıllık telefonların kullanım rahatlığıyla birleşiyor!

Android işletim sistemli HTC Explorer, HTC Sense arayüzü sayesinde net grafikler ve canlı animasyonlar ile iyi bir internet deneyimi sağlarken, 320 x 480 çözünürlüklü ve 3.2 inç dokunmatik ekranıyla kullanıcılara internette gezinmek, sosyal ağlarda dolaşmak ve mesajlaşmak için geniş bir alan sunuyor. 3G'de 14.4 Mbps'ye varan indirme ve 5.76 Mbps'ye varan yükleme desteği sunan HTC Explorer ile kullanıcılar, internette beğendikleri video ve fotoğrafları telefonlarına anında indirebiliyor ya da sosyal ağlarda paylaşabiliyorlar.

Rehbere erişim, e-posta gönderme ve fotoğraf çekme gibi işlemlerin hepsinin tek bir tuşla gerçekleştirilebildiği HTC Explorer, aynı zamanda kullanım kolaylığı ve işlevselliğiyle de ön plana çıkıyor. Sade ekran tasarımıyla dikkat çeken HTC Explorer'ın ekran özelleştirme özelliği, kullanıcılara ilgilerini çeken tüm konulara ilişkin güncellemeleri (sosyal ağlar, borsa, hava durumu) dokunmatik ana ekrandan anında takip etme ve paylaşma imkanı sağlıyor. Ayrıca kullanıcılar, Android market üzerinden binlerce uygulamaya erişebiliyor, dilediklerini seçerek anında yükleyebiliyorlar.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları