HTC'nin WP8'lilerine Türkiye'de ilgi yoğun

HTC, Türkiye'de satışa sunulan Windows Phone 8'li ceplerini tanıttı. İşte tanıtımdan detaylar...

Tüm dünya ile aynı anda

HTC, Windows imzası ile Türkiye'de satışa sunulan ilk telefonlar Windows Phone 8X ve 8S by HTC'yi, Turkcell bayilerine özel bir akşam yemeğinde tanıttı. HTC Güneydoğu Avrupa Executive Direktörü Nikitas Glykas'ın ev sahipliğinde Arabesque'da gerçekleşen akşam yemeğinde davetliler, hem eğlenceli bir akşam geçirme hem de HTC'nin renkli Windows telefonlarını deneyimleme şansı buldular.

Davette katılımcılara kısa bir konuşma yapan Nikitas Glykas, HTC olarak Windows 8 telefonlarını tüm dünya ile aynı anda Türkiye'ye getirmenin heyacanını yaşadıklarını belirtti. Glykas Windows Phone 8X by HTC'nin Turkcell ile birlikte satışta olmasından büyük mutluluk duyduğunu da sözlerine ekledi.

Davetliler tarafından büyük beğeni toplayan Windows Phone 8X ve 8S by HTC, Windows Phone 8 işletim sistemi, göz alıcı ikonik tasarım, BeatsAudio ile stüdyo kalitesinde ses ve muhteşem kamera özellikleri ile öne çıkıyor. Microsoft ve HTC'nin ortak çalışması ile tasarlanan yeni ürünler, akıllı telefon kullanıcılarına yepyeni bir boyut sunmasının yanı sıra hayatı kolaylaştıran bir telefon deneyimi de vaadediyor. 5 Kasım tarihinde Turkcell ile satışa çıkarılan Windows Phone 8X, Sıra dışı renk seçenekleri de sunuyor.

Okuyucu Yorumları