HTC'nin yeni akıllı telefonu

Akıllı telefonlarda en çok ilgi çeken markalardan biri olan HTC'nin yeni modelinde neler var?

HTC - TyTN II

Windows Mobile tabanlı akıllı cihazlar alanının önde gelen markalarından HTC, yeni akıllı telefonu HTC TyTN II'yi Türkiye'de satışa sundu. Özellikle iş kullanıcılarının yüksek hızda veri ve multimedia içerik ve uygulamalarından kolaylıkla yararlanmalarına olanak tanımak için özel olarak tasarlanan HTC TyTN II, global yüksek hızda HSDPA bağlantı, kişisel navigasyon için dahili GPS anteni ve yenilikçi ayarlanabilir ekran açısı ile farklı bir mobil arkadaş.

Windows Mobile® 6 işletim sistemi üzerinde çalışan HTC TyTN II farklı tasarımı ile dikkat çekiyor. 2.8 inç renkli ekranı, QWERTY klavyeyi ortaya çıkaracak şekilde geriye doğru ve daha rahat okumanıza, e-postalarınızı daha rahat oluşturmanıza, uygulamaları daha rahat kullanmanıza ve daha rahat oyun oynayıp video izlemenize olanak tanıyacak şekilde yukarı doğru kayıyor. TyTN II'de QWERTY klavye Türkçe karakter desteği ile birlikte geliyor.

Cihaz üç-bant UMTS ve dört-bant EDGE teknolojileri ile gittiğiniz her ülkede sürekli bağlı kalmalarına imkan veriyor. Yüksek hızda internette gezinmenizi, doküman alışverişinde bulunmanızı sağlamak üzere cihaz 3.5G yüksek hızda internet - 3G'den 9 kat hızlı HSDPA ve Wi-Fi 802.11b/g teknolojilerini destekliyor.

HTC'nin yeni ana menü ekranı HTC Home™, dört günlük hava tahminlerine, fotoğraf, mesaj, e-posta ve kişilere ve takvime tek dokunuşla erişmenizi sağlıyor. Cihaz Word Mobile, Excel Mobile, PowerPoint Mobile, kişiler, push e-mail, notlar, görevler, PDF görüntüleyici gibi birçok özelliğin yanı sıra kartvizit tarayıcı ve dahili GPS özelliğini desteklemek üzere TomTom Navigator 6 gibi ek uygulamaları da içeriyor. TyTN II 3 mega-piksel autofocus kamerası ile de PDA dünyasında rakipleri arasında öne çıkıyor.

Ürünün özellikleri

Ürünün özellikleri

- Ayarlanabilir ekran açısı ve kızaklı açılabilir QWERTY klavye
o 2.8 inç 240x320 QVGA dokunmatik ekran
- 2.8 inç 240 x 320 QVGA dokunmatik ekran
- Her ülkede bağlantı kurabilme
o Üç-bant UMTS ve dört-bant GSM/GPRS/EDGE
- 3.5G yüksek hızda internet
o 3G'den 9 kat daha hızlı
o Dünya çapında yüksek hızda mobil bağlantı
- Live HTC Home™ ekranı
- Windows Mobile 6 Professional ve Direct Push E-mail
- Dahili GPS anteni, TomTom Navigator 6 Taster Edition
- Kartvizit tarayıcı
- 3 mega-piksel autofocus kamera
- Kablosuz LAN - WiFi 802.11b/g
- Bluetooth 2.0
- 256MB ROM ve 128MB RAM
- Dokunarak ya da navigasyon simidi ile kolay kaydırma
- microSD™ kart yuvası
- Boyutlar: 112mm x 59mm x 19mm
- Ağırlık: Pille birlikte 190gr.
- Pil: 1,350 mAh şarj edilebilir Li-polymer pil
- UMTS için 350 saate, GSM için 365 saate kadar bekleme süresi
- UMTS için 264 dakikaya, GSM için 420 dakikaya kadar konuşma süresi
- 120 dakikaya kadar görüntülü konuşma

TyTN II, Türkiye'de KVK'nın distribütörlüğünde ve Turkcell ve HTC ortak markasıyla Turkcell Shop'larda ve KVK Shop'larda 890 dolar + KDV'den satışa sunuluyor.

Bilgi için
Crea İletişim - 0216 313 10 10

Okuyucu Yorumları