HTC'nin Yeni Modeli Touch Dual™ Türkiye'de

Touch Dual™, kızaklı klavye ve gelişmiş dokunmatik arayüzüyle kullanıcılarla buluşuyor.

HTC'den Touch Dual

HTC'nin Türkiye'de pazara sunulan yeni modeli Touch Dual™, 3N/HSDPA bağlantısı, kızaklı klavye ve yeni gelişmiş dokunmatik arayüzüyle kullanıcılarla buluşuyor.

HTC, Touch ailesinin görüntülü konuşma yapmaya ve cep telefonundan video izlemeye olanak tanıyan 3.5N kablosuz bağlantı seçeneği ve kayarak açılan klavyesi ile dikkat çeken Touch Dual™'i Türkiye'de pazara sundu. HTC Touch™'tan esinlenerek tasarlanan ve ince tasarımının yanı sıra 3N/HSDPA bağlantı olanağı ile de dikkat çeken cihaz, kayarak açılan klavyesi ile kullanıcılara çok daha kolay mesajlaşma olanağı sunuyor.

HTC Touch Dual™, HTC'nin parmak hareketlerini tanıyan teknolojisi TouchFLO™'ya sahip Touch'tan sonraki ikinci cihaz olma özelliğini taşıyor. Touch Dual™ ekrandaki kontrol araçları ile fotoğrafları slideshow olarak izleyebilme, tek el hareketiyle fotoğraflarda istenen noktayı büyütüp yakınlaştırabilme ve fotoğrafları ekranda döndürebilme olanakları tanıyan yeni özellikler de taşıyor. TouchFLO™ kullanıcılara ayrıca parmak dokunuşu ile web sayfalarını kolaylıkla kaydırabilme, dokümanlar, mesajlar arasında ve kişiler listesi içinde rahatlıkla gezinebilme imkanı tanıyor.

HTC touch Dual, Mart artık Türkiye'de

HTC touch Dual, Mart artık Türkiye'de

Windows Mobile işletim sistemi üzerinde çalışan HTC Touch Dual™'in özellikleri arasında 2 megapiksel kamera, video konferans için ikinci kamera, 2.6 inç QVGA dokunmatik ekran, 256 MB flaş hafıza ve 128 MB RAM, çıkarılabilir hafıza, Bluetooth® ve 360 dakikaya kadar konuşma imkanı tanıyan 1120 mAH pil dikkat çekiyor.

HTC Touch Dual™ Türkiye'de Mart ayında Brightpoint kanalıyla AVEA Shop'lar, Gold, MediaMarkt ve Dmarket'ta satışa sunuluyor. Cihaz Nisan ayında Turkcell Shop'lar, Vodafone Shop'lar, Teknosa ve Electroworld'de de tüketicilerle buluşacak. HTC Touch Dual™'in tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı 749$ + KDV olarak belirlendi.

HTC Orta Doğu, Afrika ve Bağımsız Devletler Topluluğu Genel Müdürü Kevin Chen, "İnce ve şık bir tasarıma sahip HTC Touch Dual, 3.5N bağlantı seçeneği ve kayarak açılan klavyesi ile kullanım kolaylığını bir üst seviyeye taşıyor." dedi. Chen, HTC Touch'ın sadece kullanıcıların telefonlarıyla etkileşimini değiştirmekle kalmadığını, tüketici cihazlarında dokunma kavramını da yeniden tanımladığını ifade etti.

Bilgi için
Caretta İletişim - 216 470 93 43 - 119

Okuyucu Yorumları