HTC One'a 4.3 inçlik kardeş mi geliyor?

Biz daha HTC One'ın tadını çıkartamamışken, cep devi "küçük" bir bomba daha patlatabilir!

Bir HTC One bombası daha!

Tayvan merkezli cep devi HTC, dev boyutlu amiral gemisi One'ın daha küçük bir sürümünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor olabilir.

Digitimes'ın raporuna göre HTC M4, ağabeyi gibi metal kasaya sahip olacak. Rapor, M4'ün Haziran'da sevkiyatının başlayacağını iddia ediyor.

Unvirewview.com web sitesine göre M4, HTC One'ın tasarımını esas alacak ve 4.3 inç 1.280x720 piksel çözünürlüklü bir ekranla gelecek. 1.2GHz çift çekirdekli Snapdragon S4 işlemci, 2GB RAM, 1.6 megapiksel kamera gibi dahili özelliklere sahip olacağı iddia edilen telefon, Android 4.2 "Jelly Bean" ve Sense 5 arayüzüyle gelecek. Sayılan diğer özellikler arasında 16GB depolama alanı ve 1.700mAh pil de var.

Android 4.0'lı HTC G2 de mi yolda?

M4'e ek olarak HTC'nin 3.5 inç'lik bir ekrana, 1GHz tek çekirdekli işlemciye, 512MB RAM'e, 1.400 mAh pile 4GB dahili depolama alanına ve microSD seçeneğine sahip hesaplı bir cep de ortaya çıkaracağı iddia ediliyor.

HTC, henüz fiyatı ve çıkış tarihiyle ilgili tam bir bilgiye sahibi olmadığımız iki cihaz hakkında da şimdiye dek herhangi bir açıklama yapmamış durumda.

Okuyucu Yorumları