HTC One, Avea'da satışta! İşte fiyatı!

HTC'nin popüler amiral gemisi, Avea'da satışa sunuldu! İşte beklenen cebin fiyatı ve fazlası...

HTC One, Avea'da satışta!

Avea, HTC tarafından şimdiye kadar üretilen en akıllı telefon olan yeni HTC One'ı, KDV dahil 1.999 TL peşin fiyatıyla satışa sunuyor. Akıllı telefonlara yeni ve heyecan verici bir yaklaşım getirmeye hazırlanan HTC One, Avea İletişim Merkezleri'nde meraklılarını bekliyor.

Teknolojinin en son trendlerini ve cihazlarını müşterileri ile buluşturan Türkiye'nin yenilikçi operatörü Avea, HTC'nin tüm dünyada büyük beğeni toplayan akıllı telefonu HTC One'ı bugünden itibaren Avea İletişim Merkezleri'nde, siyah ve gümüş renk seçenekleriyle KDV dahil 1.999 TL peşin fiyatıyla satışa sunuyor.

HTC One akıllı telefon deneyimindeki tüm ezberleri bozacak

HTC'nin amiral gemisi HTC One, benzersiz tasarımının yanında sahip olduğu gelişmiş teknik özellikleriyle de teknoloji takipçilerinden tam not aldı. Cihazın sahip olduğu minimalist çizgiler, pürüzsüz, yuvarlatılmış piyano-camı kenarlarıyla birleştirilerek hazırlanan gövdesi kullanım kolaylığı sağlarken kullanıcısına pratik ve bir o kadar da keyifli bir akıllı telefon deneyimi yaşatacak.

Dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 işlemcisi ile HTC ONE, 1.7GHz hızı, Sense 5 ara yüzü, 4.1.2 Jelly Bean işletim sistemi, Gorilla Glass 2 korumalı Süper LCD 3 ekranı, 1080p çözünürlüklü ekranında 468PPI gibi oldukça yüksek bir piksel yoğunluğu ve 2.300mAh'lik pil gücü ile dikkat çekiyor.

En özel anlar HTC BlinkFeed ile ölümsüzleşecek

HTC BlinkFeed özelliği kullanıcıların birden çok uygulama ve web sitesi içinde geçiş yapmasına gerek bırakmadan tek bir yerden, bir bakışta erişimine olanak sağlarken, f/2.0 diyafram açıklığındaki lensiyle özel yapım HTC UltraPiksel Kamera ve HTC Zoe, yüksek çözünürlüklü ve 3 saniyelik hayat bulan, hareketli fotoğraflar çekilmesine imkan tanıyor.

HTC Boomsound'un özel ses kalitesi kulaklarınızın pasını silecek

Otomatik olarak profesyonelce tasarlanmış montajlar, geçişler ve efektler sayesinde; müzik parçaları ile bir araya gelmiş fotoğraf ve videolardan oluşan filmler yaratılabiliyor. HTC Boomsound ile iyi bir ses deneyimini yaşatan cihaz, ön çift stereo hoparlörleri ile müzik, video ve oyunlar yüksek, keskin ve zengin sesle paylaşılabiliyor.

Okuyucu Yorumları