HTC One'da tedarik sıkıntısı yaşanıyor!

HTC, son bombası HTC One'da hiç beklemediği, baş ağrıtan busorunla karşı karşıya!

HTC One'ın derdi anlaşıldı!

HTC'nin yeni amiral gemisi One'ın sevkiyatında yaşanan sorunların ve gecikmelerin arkasındaki neden, cebin kamerası olabileceği ortaya çıktı.

KGI Securities'i kaynak gösteren Android Authority'nin raporuna göre HTC One'daki iki bileşende yaşanan tedarik sıkıntısı, telefonun dünyanın belirli bölgelerine sevk edilmesinde gecikmelere yol açtı. Bu iki modülden bir tanesinin HTC'nin kullandığı yeni kamera olduğu söyleniyor. Raporun doğru olması durumunda HTC, sevk etmek istediği cep sayısının sadece beşte birini, yani yaklaşık 1 milyon One'ı dağıtabilecek.

One'daki kamera teknolojisi, sadece 4MP'lik, ancak ışığı daha iyi toplayabilen bir lens ile düşük ışıkta yüksek performans gösterebiliyordu. "UltraPixel" adındaki teknolojiye sahip kamera, ilk incelemelerde oldukça olumlu yorumlar almıştı.

Mart ayında satışa sunulması beklenen HTC One, bu sorunlar nedeniyle bazı bölgelerde askıya alınmış durumda. Ekonomik olarak sıkıntılı günler geçiren HTC'nin uç nokta cebinde böyle bir gecikme yaşaması, onun için oldukça şanssız bir durum.

Okuyucu Yorumları