HTC, One M10 için elini çabuk tutuyor!

"Erken geleceği" iddia edilen yeni amiral gemisi telefonlarına, şimdi bir yenisi daha eklendi!

O da mı "erken gelecek?"

HTC'nin geçtiğimiz Mart ayında Barselona'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde tanıttığı yeni amiral gemisi telefonu One M9, iyi bir telefon olmasına karşın, onun büyük sürpriz yaratmasını bekleyenler tarafından eleştirilere maruz kalmıştı. Zira One M8'e göre çok büyük yenilikler sunmayan telefon, Tayvanlı şirketin şimdiden yeni bir amiral gemisi üzerinde çalıştığı söylentilerini doğurmuştu. Görünüşe göre bu çalışmalar meyvesini yakın zamanda verecek. HTC cephesinden gelen yeni bilgilere göre şirket, yeni "kahramanını" bu yıl içinde tanıtabilir.

HTC'nin CEO'su Cher Wang'ın "kahraman - Hero" olarak nitelendirdiği yeni telefonu One M10'un HTC'nin kötü giden satış rakamlarını kurtaracağı düşünülüyor. Önümüzdeki yıl tanıtılması beklenirken tanıtım tarihini öne çekmiş olabileceği belirtilen HTC'nin, gelen sızıntılar doğruysa yeni amirali One M10'u Ekim ayında tanıtması bekleniyor.

Bu yıl, ilginç bir şekilde pek çok telefon için "erken geleceği" iddiası ortaya atılıyor. Bunun son örneği, Samsung'un Galaxy Note 5'i olmuştu...

Okuyucu Yorumları