HTC One M8 Prime, iptal edilmiş olabilir!

HTC'nin çok konuşulan "yüksek kalitedeki premium" cebi, yeni bir iddiaya göre rafa kalkmış olabilir!

Bu telefonu fazla beklemeyin!

HTC'nin bir süredir dedikodularda sıkça anılan, henüz tanıtılmayan cebi One M8 Prime, gerçeğe dönüşmeyebilir. Yeni bir rapor, HTC'nin One M8 Prime'ın üretiminden vazgeçtiğini ileri sürdü.

HTC One M8 Prime'ın Snapdragon 810 işlemci, 3GB RAM, 5.5 inç'lik devasa bir Quad HD ekran, yüksek kalitede alüminyum-silikon gövdeyle geleceği söyleniyordu. En son sızıntılarda telefonun daha geniş bir kamera lensine sahip olacağı, One M8'in kamerasından bile daha iyi kareler yakalayabileceği iddia edilmişti. Twitter'daki popüler sızıntı hesabı evleaks'ten yeni gelen bir bilgiye göre ise One M8 Prime'ın geliştirme programı, "sonsuz olarak askıya alındı".

Geliştirme sürecinin herhangi bir neden gösterilmeden askıya alınması, özellikle cebe olan ilginin yoğun olduğunu düşündüğümüzde şaşırtıcı bir durum. HTC'nin LG G3'ü satmamaya karar veren bazı taşıyıcı ve perakendecilerden etkilenip, M8 Prime'ı satamayacağını düşünmüş olma ihtimali az olsa da var.

HTC, One M8 Prime'ın varlığını veya yokluğunu henüz doğrulamadığından, raporun geçerliliğini anlamamız için biraz beklememiz gerekecek.

Okuyucu Yorumları