HTC One M9+ çok yakında geliyor mu?

HTC'nin yeni telefonunun süper boyutlu sürümü, Avrupa'ya çok yakında gelebilir!

HTC One M9+ yaklaşıyor!

Bu yıl tanıtılan cepler henüz sizi doyuma ulaştırmadıysa, halen tanıtılacak yeni ceplerin olduğunu duymak eminiz sizi sevindirecektir. Bunlar arasında elbette en tepede LG G4 bulunuyor. Öte yandan Sony'nin Xperia Z4 modeli de henüz ortaya çıkmadı. Elbette geçtiğimiz Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılan HTC One M9'un büyük kardeşi One M9+ da sırada bekliyor. HTC'nin yeni phablet'iyle ilgili gelen haberse sevindirici. One M9+, çok yakında Avrupa'da satışa çıkabilir.

Gelen yeni bilgilere göre HTC One M9+ , çok yakında tanıtılarak hemen ardından da Avrupa marketinde satışa çıkabilir. Bu arada şu bilgiyi de vermek gerekiyor: HTC'nin yeni phablet'inde iPhone'la "isim benzerliği" taşımaması için "Plus" yerine "+" kullanmayı uygun görüyor. O nedenle büyük One M9'u, One M9 Plus olarak değil, One M9+ olarak raflarda göreceğiz.

One M9+'ın M9'dan en büyük farkı elbette ekran noktasında olacak. 5.5 inç boyutunda bir ekran sahibi olması beklenen One M9+'ın, diğer özellikleri ise One M9'la büyük benzerlik gösterecek.

Okuyucu Yorumları