HTC One, MWC'nin en iyi cebi seçildi

Mobil Dünya Kongresi'nde sergilenen bu muhteşem cep, 2013'ün yılın telefonu seçildi!

2013'ün en iyi cebi o!

HTC'nin kısa bir süre önce lansmanını gerçekleştirdiği HTC One, "En iyi mobil telefon, cihaz ve tablet" dalında GSMA ödülünü aldı. Devrim yaratan ana ekran deneyimi, üstün ses kalitesi ve çığır açan kamera teknolojisi ile HTC One bu yıl Mobil Dünya Kongresi'nde önemli bir iz bırakarak hem jürileri hem de ziyaretçileri etkilemeyi başardı. Jürinin medya ve sektör uzmanlarından oluştuğu yarışmada, pazarda en çok gelecek vaat eden, sektörü değiştiren özelliklere sahip, tasarımı ve işlevselliği olan ürünler ödüllendirildi.

Ödül konusunda açıklamada bulunan HTC Pazarlama Grup Başkanı Benjamin Ho, "Hem kullanıcıların hem de sektörün yeni HTC One için gösterdiği geri dönüşlerden son derece memnunuz. Tasarım ve üretim aşaması yıllar süren bir cihaz oldu ve bundan dolayı büyük gurur duyuyoruz. BlinkFeed, BoomSound, UltraPixel kamera gibi heyecan verici özelliklerin kusursuz alüminyum tek gövde tasarımı ile birleştiği bu cihaz ile inanıyoruz ki; HTC One insanların telefon kullanım alışkanlıklarını değiştirecek ve genel mobil deneyiminde devrim yaratacak."

HTC One'ın GSMA ödülü dışında aldığı diğer ödüller; Tech Radar ("En İyi Telefon" ve "En İyi Görünüm" ve Mobile Geeks ("En İyi Akıllı Telefon") ödülleri oldu.

Okuyucu Yorumları