HTC One ne kadar sattı?

HTC'nin amiral gemisiOne, ilk ayında ne kadar sattı? İlk bilgiler haberimizde...

HTC One ne kadar sattı?

HTC One test merkezimizdeydi... Tıklayın...

Wall Street Journal gazetesine açıklamalar yapan bir HTC yetkilisi, Mart ayında piyasaya sürülen ve firmanın yeni amiral gemisi modeli olan HTC One'ın, ilk ayında 5 milyon birimlik satış oranına ulaştığını belirtti.

Uzun süre tedarik sorunlarıyla mücadele eden HTC, en yakın rakibi olarak görülen Samsung Galaxy S4 kadar yaygın bir dağıtım ağına sahip değil. Rakibiyle kıyaslandığında başlangıçta çok az ülkede satışa sunulan telefonun, eğer bu sorunlarla karşılaşılmasaydı daha iyi bir satış performansı sergileyeceğine kesin gözüyle bakılıyor. Firma içinde yaşanan ve telefon satışlarını olumsuz etkilediği anlaşılan sorunlar da henüz aşılamadı.

Samsung'un Galaxy S4 satışlarının 10 milyon sınırını aştığını açıklamasının hemen ardından yapılan açıklama henüz firma tarafından resmi olarak onaylanmadı. Ancak HTC One'ın satışlarının, firmanın bundan önceki iddialı modeli HTC One X'in yakaladığı 7-8 milyonluk satış başarısını geride bırakacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Bu satış rakamlarının, daha önce burada yayınladığımız haberde bahsettiğimiz zor günleri geride bıraktırıp bıraktıramayacağını ise ancak zaman gösterecek...

Okuyucu Yorumları