HTC One S sorunlarından son haberler

HTC One S'in, birçok kullanıcının başını ağrıtan sorunları sonunda çözüldü mü?

HTC One S'e neler oluyor?

Dayanıklılık testlerinde karşımıza sorunlar ve çeşitli hatalar çıkaran HTC One S hakkında internette yapılan şikayetler hiç de az değil.

XDA gibi birçok forum sitesinde One S'in giriş düğmesindeki sorundan bahsediliyor. Şikayetlere göre giriş düğmesi, bazen kendiliğinden SMS oluşturulmasına, bazen ise fotoğraf çekmeye neden oluyor. Bu sorunlar, One S'in aldığı sinyal zayıf olduğunda meydana geliyor. 3G sinyali güçlü olduğunda soruna pek rastlanmıyor. Bir başka sorun ise giriş ekranları arasında kendi kendine geçiş. Bu sorun meydana geldiğinde cihaz kendi kendine ekran görüntüsü almaya başlıyor, dolayısıyla cihazın belleği doluyor ve yavaşlıyor.

HTC, sorunu çözecek bir güncellemeyi sunmaya başladığını söylese de güncellemeye rağmen sorunu yaşamaya devam eden kullanıcılar var. Sorundan kurtulamayan kullanıcılar, HTC servisinden cihazlarının ekranının değiştirilmesini isteyebiliyorlar.

Birkaç ay önce HTC One S'de ortaya çıkan boya sorunu ise elimize ulaşan bilgilere göre ortadan kalkmış bulunuyor. Zira her HTC One S artık iki kez boyanıyor.

Okuyucu Yorumları