HTC One, Turkcell'de satışta, işte fiyatı!

Son zamanların gözde cebi HTC One, Turkcell'de bu fırsat ve fiyatlarla satışa sunuldu!

HTC One, Turkcell'de satışta!

Turkcell, performans ve incelikli tasarımı aynı cihazda birleştiren HTC One ile müşterilerine iyi cihazlar ve Turkcell kalitesinde hizmeti birleştiren teklifler sunmaya devam ediyor. Tek parça alüminyum gövde ve şık tasarımının altında Sense Voice, BlinkFeed, Zoe ve Boomsound gibi özellikleriyle akıllı telefon deneyimine yeni bir boyut getiren HTC One, Turkcell İletişim Merkezleri (TİM), turkcellmagaza.com ve anlaşmalı zincir mağazalarda satışa sunuldu.

Turkcell Müzik'den her ay 50 şarkı içinde

Bireysel müşteriler, HTC'nin en akıllı telefonuna 6 farklı tarife seçeneğiyle, 24 ay kontratlı olarak, tarifeye ek 75 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olabiliyor. Ayrıca aylık ek 19 TL fark ile Beats Solo kulaklığa ya da aylık ek 10 TL fark ile Media Link'e sahip olmak da mümkün.

Çift taşıyıcı destekli HTC One ile turbo internet farkını yaşamak isteyenler için ise interneti içinde aylık 104 TL'den başlayan 12 ya da 24 aylık kontratlı , teklifler Turkcell müşterilerini bekliyor.

Turkcell farkıyla HTC One'ı tercih edenler, kontratları süresince Turkcell Müzik'ten her ay 50 şarkı indirebiliyor ve Boomsound teknolojisi ile desteklenen çift stereo hoparlör sayesinde müziğin keyfini çıkarıyor. Kontratlı seçenekler yerine Yeni HTC One'ı peşin satın almak isteyenler için cihazın önerilen peşin satış fiyatı ise 1.999 TL.

Okuyucu Yorumları