HTC, One'ı bırakıp O2'ye mi geçiyor?

Yeni dedikodular, HTC'nin bir sonraki telefonunda yeni bir isimlendirme planına geçeceğini söylüyor!

HTC One için yolun sonu mu?

Yeni dedikodulara göre HTC, yeni amiral gemisinde yeni bir isimlendirmeye gidecek. Yeni cihazın "One" kelimesini bir kenara bırakacağı ve adının HTC O2 olacağı söyleniyor.

Dedikodular, HTC O2'nin 6 inç'lik QHD ekran ve Snapdragon 820 yonga setiyle geleceğini söylüyor. Bu özellikler doğruysa bizi güçlü bir phablet bekliyor demektir. Ancak Snapdragon 820'nin önümüzdeki seneden önce çıkmayacak olması, HTC O2'nin Eylül'de geleceği söylentileriyle çelişiyor.

Cihazın işlemcisi şüphede olsa da, diğer özellikleri mantıksız görünmüyor. HTC O2'nin 4GB RAM, 64GB ve 128GB depolama seçenekleri ve 3.500mAh pil ile geleceği söyleniyor. İddiaya göre telefonun su geçirmezlik ve toza dayanıklılık özellikleri de bulunacak.

HTC, isim değişikliği yaparak telefonlarına canlılık kazandırmak istiyor, ancak O2 adıyla bazı sorunlar yaşaması muhtemel. İngiltere'deki mobil operatör O2, HTC'nin yeni isminden hoşlanmayabilir.

Söylentiler, HTC O2'nin ikinci bir modelinin önümüzdeki sene çıkacağını, bu modelin 5 inç'lik 4K çözünürlüklü bir ekranla geleceğini ileri sürüyor. Bize sorarsanız bu son iddiaya biraz daha fazla şüpheyle yaklaşmakta fayda var.

Okuyucu Yorumları