HTC, Şampiyonlar Ligi'yle ortak oldu

HTC, Avrupa'da merakla takip edilen bu büyük organizasyonla önemli bir ortaklığa vardı!

HTC'den önemli adım!

HTC, dün imzaladığı sözleşme ile UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nin 3 yıllık resmi telefon tedarik iş ortağı oldu.

Ocak 2013'te başlayacak olan ortaklık, HTC'yi dünyanın en seçkin iki futbol rekabetinin tam ortasına taşıyor. HTC bu ortaklık ile dünya çapında bu heyecanı daha fazla yaşamak isteyen tüm taraftarlar için yeni ve inovatif yöntemler sunmaya hazırlanıyor. Taraftarlar maçı ister stadyumdan izlesinler ister HTC telefonları ile içeriklere ulaşsınlar, kesin olan tek şey her anı paylaşacak olmaları...

Bu iş ortaklığına istinaden kısa bir açıklama yapan HTC Global CEO'su Peter Chou, "Dünya çapında büyük tutku uyandıran futbolun lider markalarından biriyle yaptığımız bu ortaklıktan dolayı heyecan duyuyoruz. Tüm taraftarlara daha zengin bir mobil deneyimle futbol heyecanı sunmak için UEFA ile yakın çalışacağız." şeklinde konuştu.

UEFA Events SA Pazarlama Direktörü Guy-Laurent Epstein ise "HTC'ye UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ve UEFA Avrupa Ligi ailesine hoş geldin demekten mutluluk duyuyorum. Bu ortaklık ile UEFA ve HTC, Avrupa kulüp futbolunu dünya çapındaki izleyiciye tanıtacak ve hayranların maçlarla etkileşime girebilmeleri için yeni fırsatlar oluşturacak. HTC'nin dünya çapında takipçilerini de arttıracağına inandığımız bu projede HTC'nin destek ve sorumluluğu bizler için çok değerli." şeklinde konuştu.

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi ile iş ortaklığının bir parçası olarak HTC ayrıca UEFA Süper Kupa Finalleri 2013 ve 2014 ve UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 2013, 2014 ve 2015'in Resmi Global Akıllı Telefon Tedarik Ortağı olacak.

Okuyucu Yorumları