HTC, tam 3 akıllı saatle geliyor!

Akıllı cep telefonlarıyla bir türlü istediği başarıyı yakalayamayan HTC'den, 3 yeni bomba geliyor!

HTC'den 3 yeni bomba geliyor!

HTC, bir değil, iki değil, tam üç akıllı saat üzerinde birden çalışıyor. Hatırlayacak olursanız daha önce HTC'nin bir akıllı saat üzerinde çalıştığını sizlere aktarmıştık. Ancak son gelen haberlere göre bu yalnızca bir saatle sınırlı değil. Bloomberg'in haberine göre HTC'nin iki saati Qualcomm'un Toq saatini temel alacakken, bir diğeri ise Google Now tabanı çerçevesinde geliştirilecek.

Anlaşılan HTC, akıllı saat pazarına çok hızlı bir şekilde girmeye hazırlanıyor. Tam 3 akıllı saat üzerinde birden çalışan HTC, bunlardan ikisi için Qualcomm'un Toq akıllı saatini temel alıyor. Galaxy Gear karşısına güçlü bir şekilde çıkmayı düşünen HTC, düşük güç tüketen Mirasol ekran teknolojisine yer vereceği saatleri Bluetooth bağlantısı ile haberleşecek. Bir müzik çalar gibi kullanılabileceği bilgisi de bulunan bu saatlerin akıbeti ile ilgili detaylı bilgiyi muhtemelen MWC 2014'te göreceğiz.

Diğer bir akıllı saatinde ise AMOLED ekrana yer vermeyi planlayan HTC, bu saatini Google Now çerçevesinde geliştirmeyi düşünüyor. Üzerinde minik bir dokunmatik ekran bulunacak olan saat, müzik çalar ve fitness asistanı olarak kullanılabilecek.

Okuyucu Yorumları