HTC 'Touch Diamond' cepte çığır açıyor

HTC'nin yeni amiral gemisi Touch Diamond, devrim yaratan özellikleriyle dikkat çekiyor...

Cepte HTC devrimi

HTC Corp., yeni amiral gemisi telefonu HTC Touch Diamond'ı İstanbul'da düzenlediği bir toplantıyla tanıttı. Çok titiz çalışmalar sonucunda ortaya çıkan HTC Touch Diamond, kompakt ölçüleri, göz kamaştırıcı tasarımı, gelişmiş internet özellikleri ve TouchFLOTM adlı devrim yaratan 3 boyutlu dokunmatik arayüzüyle dikkat çekiyor.

Güçlü özelliklere ve işlevselliğe sahip HTC Touch Diamond, kullanıcıların avucuna rahatça yerleşecek şekilde tasarlandı. Metal tasarım elementlerini geometrik desenlerle harmanlayan HTC Touch Diamond, şık ve zarif tasarımıyla göz dolduruyor. Cihaz, cep telefonu kullanıcılarının telefonlarından yana beklentilerini de yeniden şekillendiriyor.

HTC Touch Diamond, kişiler, mesajlar, e-postalar, fotoğraf, müzik, hava durumu gibi menülere animasyonlu erişim sunan TouchFLO 3D adlı yeni üç boyutlu dokunmatik arayüzüyle dokunmatik ekran yenilikçiliğinde büyük bir sıçrama gerçekleştiriyor. Cihazın dokunmaya duyarlı yeni kontrol mekanizması telefonla kullanıcının etkileşimini kolaylaştırıyor.

Özellikleri ile büyüleyici

Özellikleri ile büyüleyici

HTC Touch Diamond, HSDPA 7.2 Mbps ve HSUPA kablosuz bağlantı ile tamamen yeni ve genişbant kadar yüksek hızda bir internet deneyimi getiriyor. İnternette gezinmeyi kolaylaştırmak amacıyla HTC, Touch Diamond'la birlikte web sitelerini tasarlandıkları şekilde kolayca görüntülemeyi ve sayfalar arasında sorunsuz dolaşmayı sağlayan yeni kişiselleştirilmiş bir mobil web tarayıcı sunuyor. Kullanıcılar web sitelerini tek elle yakınlaştırıp yan çevirebiliyor, ekrana sığacak şekilde optimize edilmiş içeriği rahatlıkla görüntüleyebiliyorlar. Cihazı yan çevirdiğinizde web sitesinin görünümü otomatik olarak dikey durumdan yatay duruma geçiyor. HTC Touch Diamond kullanıcılar tarafından üretilmiş video içeriklerini izlemek için HTC tarafından geliştirilmiş yeni kişiselleştirilmiş bir YouTube uygulaması da içeriyor.

Cep telefonunda yenilikçiliği küçük bir boyutla bütünleştiren Touch Diamond, aynı zamanda benzersiz özellik ve işlevselliği bir araya getiriyor. Cihazın 2.8 inç ekranı sunduğu baskı kalitesine yakın görüntü ile web sitelerini ve fotoğrafları en iyi şekilde görüntülemeye olanak tanıyor. Dahili kamerası, içerdiği otomatik odaklamalı merceği sayesinde çekilen fotoğrafların net ve güzel çıkmasını sağlıyor. Gelişmiş kablosuz ve otomatik sensörlü arka plan ışığı, Diamond deneyimini üstün kılan özelliklerden sadece birkaçı.

HTC Orta Doğu, Afrika ve BDT'den Sorumlu Genel Müdürü Kevin Chen, "Bugün mobil telefon evriminde yepyeni bir döneme, güzellik ve boyutların genişbant hızlarında eşsiz yenilikçilikle buluştuğu bir döneme damga vuruyoruz. HTC Touch Diamond internette dolaşmayı ve web bağlantılı uygulamaları telefon etmek kadar kolay ve pratik hale getirecek" dedi.

HTC Touch Diamond'ın özellikleri

HTC Touch Diamond'ın özellikleri

Boyutlar: 102 x 51 x 11.5mm
Ağırlık: 110 gr
Bağlantı: WCDMA, HSDPA 7.2 Mbps, HSUPA, UMTS (2100/900 MHz) ve GSM/GPRS/EDGE üç-bant (900/1800/1900 MHz)
İşletim sistemi: Windows Mobile® 6.1 Professional
Ekran: 2.8-inç VGA dokunmatik ekran (çözünürlük: 640 x 480)
Kamera: 3.2MP auto-focus kamera, görüntülü aramaya olanak tanıyor.
Dahili hafıza: 4 GB dahili hafıza, 256 MB flaş, 192 MB RAM bellek
Bluetooth: 2.0, EDR var
Kablosuz bağlantı: WiFi 802.11b/g
GPS: GPS/AGPS
Arayüz: HTC ExtUSB (mini-USB ve ses portu bir arada; USB 2.0 yüksek hız)
Pil: 900 mAh
Konuşma süresi: GSM: 4 saate kadar*
Bekleme süresi: GSM: 300 saate kadar*/ push e-mail ile 100 saate kadar
Chipset: Qualcomm® MSM 7201A™ 528MHz

Okuyucu Yorumları