HTC Touch'la Yepyeni Bir Duygu Yaşayın!

HTC Corp.'un heyecan yaratan tasarım harikası akıllı telefonu HTC Touch Türkiye'ye geliyor.

Akıllı telefon yolda!

Microsoft Windows Mobile tabanlı akıllı cihazlar pazarında dünya lideri HTC Corp.'un tüm dünyada heyecan yaratan tasarım harikası akıllı telefonu HTC Touch Türkiye'ye geliyor. Dokunmatik ekrana yenilikçi bir yaklaşım getiren şık, sade ama çok fonksiyonlu bir ürün olan HTC Touch, Ağustos ayında Turkcell aracılığıyla tüm Türkiye'de satışa sunulacak. Touch, Kasım ayına kadar Türkiye'de sadece Turkcell kanalıyla satışa sunulacak.

Güç Artık Parmaklarınızın Ucunda!..
HTC Touch'la Yepyeni Bir Duygu Yaşayın!
Parmağın ekran üzerindeki hareketlerine tepki veren HTC Touch, dokunmatik ekran tabanlı cihazların kontrolünde çığır açıyor. HTC tarafından geliştirilen dokunmatik ekran teknolojisinin temelini oluşturan TouchFLO özelliğine sahip ilk cihaz olan HTC Touch, ekrana dokunan parmakla kalem arasındaki farkı algılayıp ona göre tepki veriyor. Parmakla kontrol dokunmatik ekranın çok daha rahat ve doğal kullanımına olanak tanıdığı gibi, telefonu kullanabilmek için kalemi takıp çıkarma dersine de son veriyor.


HTC Touch ile kullanıcılar, "Kişiler", "Medya" ve "Uygulamalar" başlıkları altında 3 ekranı kapsayan, 3 boyutlu hareketli arayüze sadece parmaklarını yukarı doğru hareket ettirerek kolaylıkla erişebiliyorlar. Parmak hareketleri ile menülerin dönerek değişmesi, kullanıcıların en çok kullandıkları özelliklere kolay erişmelerini sağlıyor. TouchFLO özelliği ayrıca web siteleri, dokümanlar, mesajlar ve kişi listelerinde parmak dokunuşuyla kaydırarak gezinmeye de olanak tanıyor.

Akıllı, şık ve çok fonksiyonlu HTC Touch, kullanıcıların iş yaşamlarıyla özel hayatlarını dengelemelerine olanak tanıyan iletişim, eğlence ve iş yaşamıyla ilgili birçok özelliği bir araya getiriyor. HTC tarafından tasarlanan yeni ekran e-posta, mesajlar, takvim randevuları ve kişilere, dünya çapında yüzlerce şehrin hava durumuyla ilgili bilgilere tek bir dokunuşla erişim olanağı sunuyor.

Windows Mobile 6 Professional işletim sistemi üzerinde çalışan HTC Touch, Outlook Mobile, Office Mobile, Windows Live ve birçok farklı uygulamayı çalıştırabiliyor. Kullanıcılar Internet Explorer'la internette gezinebiliyor, e-posta alıp gönderebiliyor, Messenger'da sohbet edebiliyor ve Windows Live ile internette kendi alanlarına dosya gönderebiliyorlar.

HTC Touch'ın teknik özellikleri şöyle:

• Ölçüler: 99.9mm x 58mm x 13.9mm
• Ağırlık: 112g (pille birlikte)
• 1GB microSD depolama kartı içinde / 64MB RAM, 128MB ROM
• 2.8'' LCD arka aydınlatmalı dokunmatik ekran, 65.536 renkli 240x320
noktalı çözünürlük
• Pil ömrü: 1100 mAh kapasiteli yeniden şarj edilebilir Li-Ion pil
• 200 saate kadar standby, 5 saate kadar konuşma süresi
• 2.0 mega-pixel CMOS renkli kamera
• Windows Mobile 6 Professional işletim sistemi
• Direct Push Email ve HTML email destek özellikleri
• Kablosuz bağlanabilirlik: GSM/GPRS/EDGE 3-bant: 900, 1800,1900, Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g ve Bluetooth® 2.0

Okuyucu Yorumları