HTC yeni bombalar peşinde!

Ardı ardına piyasaya sürdüğü akıllı cepleri bir kenara bırakan HTC, bu kez 2 farklı bombayla geliyor

HTC yeni bombalar peşinde!

Akıllı cep telefonu pazarının güçlü devlerinin tümü yavaş yavaş akıllı saat pazarında da boy göstermeye başladılar. Samsung, Sony, LG ve Apple'ın ardından bu kez de HTC bu pazarda yarışa katılıyor. Akıllı saat üretmeye karar veren HTC'nin ilk örnekleri, 2014 yılında piyasaya süreceği konuşuluyor.

Geçtiğimiz günlerde Financial Times'a bir röportaj veren HTC yöneticisi Cher Wang ve CEO Peter Chou, akıllı telefon pazarından sonra akıllı saat üretimine karşı elbette suskun kalamayacaklarını açıkladılar. Hatta ilk akıllı telefonlarını ürettiklerinde insanların onlara güldüğünü de söyleyen Chou, şimdi herkesin bir akıllı telefon sahibi olduğunu ve yakında bu durumun akıllı saatler için de geçerli olacağını söyledi. Konuşmanın devamında yeni bir tabletin haberini de veren Cher Wang, bu alanda da çalışmalarının olduğunu söyledi.

Kameraya sahip olacak!
HTC'nin yeni akıllı saatinin ilk özellikleri ise belli oldu gibi. HTC'nin akıllı saatinin üzerinde bir kamera bulunacak. Bunun yanı sıra Google Android işletim sistemiyle çalışacağı da ortaya çıkan bilgiler arasında.

Okuyucu Yorumları