Huawei: "Avrupa'nın Bir Numarası Olacağız"

Huawei P30 ve P30 Pro ile rüzgarı arkasına alan Huawei, büyüme konusunda hiç de çekingen görünmüyor!

Huawei, iddiasını tazeledi!

Huawei, dünyanın birinci telefon üreticisi olma iddiasını belirli aralıklarla alevlendirmeyi ihmal etmiyor. Huawei P30 ve P30 Pro'yu bu hafta Paris'te tanıtan üretici, en son rakamlara göre Apple'ı geçerek Samsung'tan sonra en büyük üretici konumuna gelmişti.

Gözü birincilikte olan Çinli üretici, 2018'de dünya çapında 206 milyondan fazla cihaz sattığını söylüyor. Yeni tanıtılan P30 ve P30 Pro'nun Huawei'yi biraz daha ileriye taşıması umuluyor. Araştırma ve geliştirme faaliyetlerine önemli yatırımlar yapan firma, 5G ve diğer teknolojilerde de öncü olmak istiyor.

Huawei'nin Batı Avrupa tüketici bölümünün CEO'su Walter Ji, "teknolojiniz yıl değil ay ile
gelişmiyorsa, bunu yenilik olarak adlandırmak zordur," diyor. Ji, Huawei'nin yeni "deneyim mağazaları" açacağını, burada müşterilerin ürünleri ve hizmetleri deneyebileceğini söylüyor. Avrupa'da "bir veya iki" amiral gemisi mağazanın açılmasına ise çok yaklaşıldığı anlaşılıyor.

Ji, "bir numara" ile kastettikleri şeyin daha çok deneyim olduğunu söylüyor ve şunları ekliyor: "kendimizi her zaman en iyi ürünlere yatırım yapmaya ve en iyilerini geliştirmeye zorluyoruz."

Okuyucu Yorumları