Huawei Mate 10, Büyük Bir Pille Gelecek

Yeni bir sızıntı, tanıtımına günler kalan Huawei Mate 10'un büyük bir pille ve ekranla geleceğini söylüyor!

Huawei Mate 10'dan yeni ipuçları!

Huawei Mate 10 muhtemelen önümüzdeki Pazartesi tanıtılacak, ancak telefonla ilgili şimdiye kadar çok fazla dedikoduya rastlamadık. Yeni sızan bir tanıtım posteri ise bilgi eksikliğimizi biraz giderebilir.

Huawei Mate 10, Büyük Bir Pille Gelecek

Çin'in sosyal ağı Weibo'da @Daimoi tarafından paylaşılan posterde Huawei Mate 10'un 4.000mAh'lik bir pille geleceği, yani Huawei Mate 9 ile aynı pil gücüne sahip olacağı yazıyor. Posterde cihazın 6,2 inç'lik 2.160x1.080 ekrana sahip olduğu da yazılı. Bu çözünürlüğü daha önce duymuş olsak da dedikodular, ekranın 5,9 inç veya 6 inç olacağını söylemişti.

Posterin ortaya çıkardığı diğer özellikler arasında 23MP ve 20MP'lik çift arka kamera var. Huawei Mate 9'da 20MP'lik ve 12MP'lik bir kamera ikilisi bulunuyordu. Yani sızıntıya göre kamerada ciddi bir geliştirme var. Son olarak telefonun Kirin 970 yonga setiyle geleceği söyleniyor ancak bu, daha önce doğrulanmıştı.

Posterde yazan "Daha akıllı daha iyidir" sloganının ne demek istediği ise belirsiz.

Ekran boyutunun önceki dedikodularla çeliştiğini de göz önünde bulundurarak, böyle bir sızıntıya dikkatle yaklaşmakta fayda olacağını söylemeliyiz. Yine de gördüğümüz özelliklerin tümü, gerçekten de Huawei Mate 10'a ait olabilir.

Okuyucu Yorumları