Huawei Mate 9'dan Gerçek Fotoğraflar Sızdı!

Huawei'nin bir sonraki cep canavarı Mate 9'dan çizim olmayan, ilk gerçek kareler ortaya çıktı!

Huawei Mate 9 iyice sızdı!

Huawei Mate 9'la ilgili şimdiye kadar birçok şey duysak da, telefondan gelen görüntüler prototiplere veya çizimlere aitti. Şimdi ise Mate 9'dan gerçek (veya gerçek gibi görünen) kareler, internette ortaya çıktı.

CNMO tarafından paylaşılan görüntülerde Mate 9'un ön ve arka yüzünü görebiliyoruz. Gördüklerimiz, daha önceki sızıntıların söyledikleriyle örtüşüyor. Muhtemelen 5,9 inç'lik büyük bir ekran, altın renkli metal gövde, arka yüze eklenmiş bir parmak izi tarayıcısı, 20MP ve 12MP sensörlerden oluştuğu iddia edilen çift lensli kamera, telefonun özellikleri arasında. Arka yüzdeki çift LED'li flaş ve Huawei'nin Emotion kullanıcı arayüzü, dikkatten kaçmayan detaylardan.

Huawei Mate 9'dan Gerçek Fotoğraflar Sızdı!
Ve yeni sızan Huawei Mate 9CNMO

Resimlerden başka çıkarımlarda bulunmak zor. Bununla birlikte Huawei Mate 9'un 1080p ekran ve QHD Pro olmak üzere iki sürümle geleceğini duymuştuk. RAM miktarının seçtiğiniz modele göre 4GB veya 6GB olacağı, pilin kapasitesinin 4.000mAh, depolama alanının ise 256GB olacağı söyleniyordu. Üst seviye Mate 9'la ilgili söylentiler doğru çıkarsa Huawei Mate 9 Pro, biraz geç kalsa da, yılın en iyi telefonlarından biri olabilir. 3 Kasım'daki tanıtımda söylentilerin doğru çıkıp çıkmayacağını göreceğiz.

Huawei Mate 9'dan Gerçek Fotoğraflar Sızdı!
CNMO
Okuyucu Yorumları