Huawei P10 Lite Resmi Olarak Tanıtıldı!

Huawei, uzun süredir beklenen yeni telefonu P10 Lite'ı resmi olarak duyurdu. İşte P10 Lite'ın özellikleri, fiyatı ve fazlası...

Huawei P10 Lite tanıtıldı!

Huawei, P10 Lite'ı Huawei P10 ve Huawei P10 Plus ile beraber tanıtmadı ancak sızan bilgiler, Lite modelinin de yolda olduğu konusunda pek şüphe bırakmıyordu. Şimdi ise beklenen duyuru geldi; P10 Lite gerçek oldu.

Yayınlanan özellik listesi standart Huawei P10 ile benzerlikler gösteriyor ve bu benzerliklerin arasında 4GB RAM, sekiz çekirdekli bir çipset (P10 ve 10 Plus'daki Kirin 960 yerine orta seviye Kirin 658 de olsa), parmak izi tarayıcısı, 8MP ön kamera ve P10'un ekranından daha büyük olan 5.2 inç'lik 1080p ekran bulunuyor.

Diğer alanlarda ise farklar dikkat çekiyor. Örneğin P10 Lite, sadece tek lensli 12MP arka kameraya ve daha düşük olan 3.000mAh bataryaya sahip.

En belirgin fark ise tasarım alanında: Bu telefon halen metal ve camı bir araya getiren üst seviye malzemelerden oluşuyor ancak ekranın altında bir ana ekran tuşu bulunmuyor ve parmak izi tarayıcısı, çoğu Huawei telefonda olduğu gibi telefonun arkasına taşınmış.

P10 Lite, şu anda Birleşik Krallık'ta 299 Sterlin fiyatı ile ön siparişe sunulmuş durumda. Bu fiyat etiketi de telefonun, P10'un neredeyse yarı fiyatına sunulacağı anlamına geliyor. Mart ayının sonunda ise, raflarda olması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları