Huawei P30 lite Özellikleri Neler, Fiyatı Ne Kadar

Huawei P30 lite kısa bir süre önce satışa sunulmuştu. Peki, Huawei P30 lite'ın özellikleri neler?

Huawei P30 lite neler sunuyor?

Huawei amiral gemisi cihaz serilerinden olan P Serisi telefonlar, en yeni mobil teknolojilerin dışında şıklığın ve tasarımın ön plana çıkarıldığı modeller olarak karşımıza çıkıyor. Aynı seriyi paylaşan diğer ürünlere paralel olarak, HUAWEI P30 lite modeli de tasarımsal farklılığı ve çeşitli renkleriyle tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

P30 lite, sahip olduğu tasarımdan güçlü sensör bileşenlerine, yapay zekalı işlemcisinden ve akıllı kamera teknolojisine kadar her yönüyle yeniliğin adresi konumunda. Huawei P30 lite, fotoğraf, estetik ve akıllı teknolojilerde Huawei'nin mükemmeliyet arayışını temsil ediyor. Diğer P serisi modeller gibi, HUAWEI P30 lite da mobil fotoğrafçılık ustası. Yapay zeka destekli 48 MP + 8MP Ultra Geniş Açı Kamera ile mobil fotoğrafçılığa daha fazla imkan sunan P30 lite, Kirin 710 ve 128GB depolama ile kullanıcılar için daha akıllı bir performans da sunuyor.

Huawei P30 lite Özellikleri Neler, Fiyatı Ne Kadar

HUAWEI P30 lite, yüzde 84,1 ekran vücut oranı (yüzde 90 ekran çözünürlüğü) sağlayan minimum çentiği ile 6.15 inç ekrana sahip. En iyi FullView ekran deneyimini sunmak için tescilli ve patentli bir kulaklık hoparlör tasarımı ve özel üç renkli gizli gösterge sensörü kullanıyor HUAWEI P30 lite'da, üç renkli pil seviyesi göstergesi hoparlöre yerleştirilerek minimalist bir tasarım yaratıldı. Yakınlık / ortam ışık sensörünün orta çerçevenin en üstüne yerleştirilen modelde, cepheye simetrik bir görünüm sağlamak için sensör Siyah bir kaplama ile gizlenmiştir.

Huawei P30 lite Özellikleri Neler, Fiyatı Ne Kadar

HUAWEI P30 lite ile kullanıcılar üç şık renk arasından seçim yapabilir: Siyah, kristal beyazı ve mavi. Şık renk şeması ve canlı renkli film, dinamik ve fütüristik bir görünüm oluşturmak için bu modelde birleştiriliyor. Yeni kaplama teknolojisiyle, canlı, güzel ve romantik renkler cihazın arkasında parlıyor. İki film içeren kaplamalardan ilki, üzerine lazerle işlem görmüş bir filmin tabaka halinde bırakıldığı bir gradyan kaplamasıyla boyanıyor. Işığı yansıtan ve dağıtan ince dokulara sahip üst katman, özellikle güneş ışığı altında cihaza büyüleyici bir parlaklık kazandırıyor.

Video Zil Sesleri

Video Zil Sesleri

İnsanlar en sevdikleri şarkılarla zil seslerini kişiselleştirmeyi tercih ediyorlar, ancak şimdi bazıları bunun yerine videoları kullanmayı tercih ediyor. HUAWEI P30 lite video zil seslerini doğal olarak destekleyerek kullanıcılar telefon görüşmelerini cevaplaması için eğlenceli bir seçenek sunuyor.

Huawei P30 lite 3,499 TL fiyatla satın alınabiliyor.

Okuyucu Yorumları