Huawei P30 Pro Çiziminde Bir Eksik Var

Huawei P30 Pro'nun yeni sızan çizimleri, bu kez telefonda kulaklık girişinin olmadığını söylüyor!

Huawei P30 Pro çizimleri sızdı!

Huawei'nin 26 Mart'taki Huawei P30 ve P30 Pro tanıtımına iyice yaklaştığımız şu sıralarda iki telefon hakkında bilmediğimiz şeylerin sayısı çok değil. Yeni bir sızıntı, buna rağmen yeni bilgiler veriyor.

Huawei P30 Pro Çiziminde Bir Eksik Var

Sızıntılarda güvenilen isimlerden Roland Quandt tarafından paylaşılan çizimler, P30 Pro'yu gündoğumunu andıran bir kırmızı renkle sergiliyor. Bu renk seçeneği, muhtemelen daha önce sızan siyah, beyaz ve alaca karanlık seçeneklerinin arasına eklenecek. Çizimde ortaya çıkan önemli bir detay, telefonun ne üst, ne de alt kenarında kulaklık girişinin bulunmaması. Bununla birlikte TV gibi bazı cihazları uzaktan kontrol etmeye yarayacak bir kızılötesi işlevi, cihaza eklenmiş. Birkaç sene önceki telefonlarda gördüğümüz, üreticilerin artık pek yer vermediği bu işlevin telefona dahil edilmesi, doğrusu ilginç bir tercih.

Huawei P30 Pro Çiziminde Bir Eksik Var

Asıl kafa karıştıran şey ise önceki sızıntılarda standart Huawei P30'un bir kulaklık girişiyle görünmesi ve kızılötesi işlevine sahip olmaması. Bunlar dışında çizimler, önceki sızıntılarla uyumsuzluk göstermiyor.

Sızıntıların doğru olup olmadığını yakında göreceğiz.

Huawei P30 Pro Çiziminde Bir Eksik Var
Okuyucu Yorumları