Huawei P30 Pro'nun Fiyatı ve Fazlası Sızdı

Tanıtımına günler kalan Huawei P30 Pro'nun fiyatı ve net görüntüleri, internete sızdı!

Huawei P30 Pro iyice sızdı!

Huawei P30 ve P30 Pro'nun 26 Mart'taki tanıtımına yalnızca birkaç gün kaldı. Tabi, telefonları aynı gün satın almanız muhtemelen mümkün olmayacak. Satışa sunulma tarihinin 5 Nisan olacağı söyleniyor.

Amazon İtalya'da kısa süreyle görünen Huawei P30 Pro, cihazın 5 Nisan'da piyasaya sürüleceğini söylüyordu. Telefonun Amazon üzerinde gerçekten görünüm görünmediğini bilmesek de, HDBlog bizzat gördüğünü söylüyor. Amazon gibi büyük bir satıcı, tanıtım tarihi yaklaşan bir cihaz için çıkış tarihini muhtemelen doğru söyleyecektir. Bununla birlikte çıkış tarihlerinin ülkeden ülkeye değişebildiğini, aynısının Huawei P30'da da olabileceğini biliyoruz.

Sızıntıya 128GB'lık model için 1028.19 euro'luk fiyat bilgisi de dahildi. Bu fiyat, şimdiye kadarki dedikoduların söylediğiyle eşleşiyor. Son olarak telefonun 4.200mAh pil, Kirin 980 yonga seti, 8GB RAM gibi özelliklere sahip olduğu, 40MP, 20MP ve 8MP lenslere yer verdiği, bunlar dışında bir de derinlik algılayıcı "time-of-flight" lensinin bulunduğu anlaşılıyor.

Huawei P30 Pro'nun Fiyatı ve Fazlası Sızdı

Huawei P30 Pro'nun Fiyatı ve Fazlası Sızdı

Huawei P30 Pro'nun Fiyatı ve Fazlası Sızdı
Okuyucu Yorumları