Huawei PD Mate 20 RS, Böyle Ortaya Çıktı

Huawei, amiral gemisinin süper lüks Porsche sürümünü böyle tanıttı...

Huawei'den süper lüks telefon

Dünyanın en pahalı telefonunu tanıtmak için kimsenin aklından geçmeyen bir fikriniz var mı? Huawei, yeni telefonu Huawei PD Mate 20 RS'yi dünyanın en uzun binası Burj Khalifa'daki renkli şovla tanıttı.

Huawei PD Mate 20 RS, Böyle Ortaya Çıktı

Moda sektörü az sayıda üretilen, çok pahalı ürünleri seviyor. Bunu değerlendirmek isteyen Huawei PD Mate 20 RS, siyah ve kırmızı renk seçenekleriyle geliyor. Bu sene Huawei Mate 20 Pro ile Londra'da tanıtılan Huawei PD Mate 20, Huawei'nin amiral gemisinin süper lüks sürümü. Az sayıda üretilen cihaz, sadece Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Suudi Arabistan gibi birkaç ülkede satılacak.

Telefonun ön siparişleri 14 Aralık ile 20 Aralık arasında gerçekleşecek. Cihaz 21 Aralık'ta Huawei Experience Stores'ta ve Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki bazı satıcılarda raflarda olacak.

Cihazın kırmızı sürümü 8GB RAM ve 512GB depolama alanıyla en yüksek teknik özellikleri sunuyor. Birleşik Arap Emirlikleri'nde AED 7.099 fiyatla satılacak olan telefon, 15W'lık hızlı şarj adaptörünü ve 40W'lık otomobil şarj adaptörünü hediye olarak verecek.

Huawei PD Mate 20 RS, yüksek RAM ve depolama alanının yanında Mate 20 RS'deki ekran içi parmak izi sensörü, Matrix kamera ve 7nm Kirin 980 yonga setinin sunduğu yüksek performansla birlikte gelecek.

Okuyucu Yorumları