HUAWEI Y7 2018 neler vaat ediyor?

Akıllı telefon pazarında, yüksek performansı ve uygun fiyatı ile rakiplerinden ayrılan giriş seviyesi bir akıllı telefon dikkatleri çekiyor.

HUAWEI Y7 2018

Günümüz akıllı telefon kullanıcıları, farklı marka ve modelden oluşan geniş ürün yelpazesi arasından seçme şansına sahipken; ekran, kamera, pil performansı gibi farklı özellikler sunan akıllı telefon pazarında fiyatlar ise markaların sağladığı kullanıcı deneyimine göre farklılık gösteriyor. Ancak bu akıllı telefon pazarında, yüksek performansı ve uygun fiyatı ile rakiplerinden ayrılan giriş seviyesi bir akıllı telefon ise dikkatleri çekiyor.

HUAWEI Y7 2018, günümüzde en üst seviye telefonlarda dahi kolay kolay bir arada bulunmayan çift kamera, yüksek pil performansı ve geniş ekran özelliklerinin giriş seviyesi akıllı telefonlarda çekici bir fiyatla sunuyor. İnce ana hatlara sahip geniş ekrana, etkileyici fotoğraflar için akıllı selfie flaş tonlamalı çift kameraya ve uzun pil ömrüne sahip HUAWEI Y7 2018, uygun fiyatı ile de beklentisi yüksek kullanıcıların yeni tercihi oluyor.

Daha büyük ekran, daha iyi görüntü

Daha büyük ekran, daha iyi görüntü

HUAWEI Y7 2018, 5,99 inç FullView ekranı ile internette gezinmeyi ve film izlemeyi gerçek bir keyfe dönüştürüyor. Yüzde 76,26 ekran gövde oranı sunan FullView Display sayesinde kullanıcılar tek bakışta daha fazla içeriğe erişirken, hareket halindeyken de doyasıya film keyfi yaşayabiliyor. Cihaz, IPS teknolojisi ve 1440 x 720 yüksek çözünürlüklü ekranıyla daha kaliteli, detaylı ve net görüntülere imza atıyor.

Çift ana kamera ile mükemmel fotoğraflar

HUAWEI Y7 2018, 13 MP yüksek çözünürlüklü dahili çift ana kameraya sahip. Profesyonel seviyede aydınlatma sağlayan her iki lens, parlaklık seviyesini ve renk tonunu ayarlayabilen akıllı selfie tonlama flaşına sahip. Az ışık koşullarında bile mükemmel selfie'ler çekilmesine imkan veren bu teknoloji ile kullanıcılar istedikleri zaman ve ortamda, fotoğraf kalitesinden ödün vermeden çekimlerini yapabiliyor.

8 MP yüksek çözünürlüğe sahip ön kameranın artırılmış gerçeklik özelliği sayesinde de kullanıcılar bir nevi sanal makyaj yapabiliyor ya da fotoğrafta eğlenceli maskeler uygulayabiliyor. Ön kamera, kullanıcının yüzünü tanıyabiliyor ve ortamdan ayırabiliyor. Böylece kullanıcı arka fonu daha sonra bir başka görüntü ile değiştirebiliyor.

Üstün donanım ile güçlü performans

Üstün donanım ile güçlü performans

HUAWEI Y7 2018, Qualcomm Snapdragon 430 işlemci ile akıllı telefonun rahat ve hızlı çalışmasını garanti altına alıyor. İşlemci, en gelişmiş program ve oyunlarda bile mükemmel performans sergilerken 3.000 mAh pil kapasitesi bu keyfi uzun süre yaşamak için gerekli desteği sağlıyor.

Kullanıcı sağlığı önemi

HUAWEI'nin Göz Konforu Modu sayesinde kullanıcı isterse ekranın renk ayarlarını bulunduğu ortama ve günün saatine en uygun olacak şekilde değiştirebiliyor. Özellikle karanlık mekanlarda ve gece saatlerinde yapılan kullanımlarda göz yorgunluğunu azaltmak için ekranın ürettiği mavi rengi kısıtlayan Göz Konforu Modu, HUAWEI Y7 2018'de yerleşik olarak bulunuyor ve kullanıcılar istedikleri anda bu özelliği etkinleştirebiliyor. Kullanıcılar ayrıca HUAWEI Y7 2018'in ekranına üç parmakları ile dokunarak ekran görüntüsü alabiliyor, tek tuşla ekranı bölerek iki uygulamayı aynı anda görüntüleyip kullanabiliyor.

Yüzünüz parolanız olsun!

Güvenlik araçları arasında biyometrik yüz tanımlama teknolojisi ile desteklenen model, yüzünüzü şifre olarak kullanabilmenizi sağlıyor. Rahatlığı deneyimlemeniz için geliştirilen teknoloji, bir bakışla telefonunuzun kilidini açmanıza yardım ediyor. Bu teknolojiyi kullanmak istemeyen kullanıcılar için parmak izi ile güvenlik kontrolleri de düşünülmüş. Yeni nesil Fingerprint 4.0 teknolojisiyle geliştirilen parmak izi tanımlama yöntemi kullanan telefon, arka kapağa yerleştirilen sensör sayesinde pratik bir kullanım sunuyor. Kullanıcının saniyenin üçte birinde telefonu açmasını sağlayan geliştirilmiş sensör, alarmı kapatmayı, fotoğrafları görüntülemeyi, fotoğraf çekmeyi ve çok daha fazlasının yapılabilmesini sağlıyor.

Ulaşılabilir fiyat

Özellikleri ile mükemmel bir kullanıcı deneyimi sunan HUAWEI Y7 2018, 1.399 TL fiyatı ile akıllı telefon pazarında satışa sunuluyor. Siyah ve mavi olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunan HUAWEI Y7 2018'in satışı ise Turkcell ve Türk Telekom yetkili satış noktaları ile teknoloji zinciri mağazalarında yapılıyor.