Huawei, zirveye giden planlar yapıyor!

Çin'in belki de en büyük telefon devi, Apple ve Samsung'un ensesine yapışmaya kararlı!

Çinli dev zirveye oynuyor!

Cep telefonu pazarında en çok adı anılan markaların başını Samsung ve Apple çekse de pazar oldukça büyük ve teknoloji devleri arasında dişli bir rekabet söz konusu. Özellikle son dönemde büyük atak yapan Huawei de elbette bunlardan biri. Üst düzey ve orta segment cepleriyle yelpazesini genişleten Çinli teknoloji firması, özellikle Amerika'da ilk üçü hedefliyor.

Huawei ABD Bölgesi Başkanı Zhiqiang Xu'nun verdiği demece göre, geçtiğimiz yıl IDC raporlarından aldıkları sonuçlarda dünya çapında akıllı telefon sevkiyatında dördüncü sırada olan Huawei, önümüzdeki dönemde vites arttıracak. Markayı geliştirmenin yanında özellikle kullanıcı sadakatini arttırmak üzere pazarlama kampanyalarını sürdürdüklerini dile getiren Xu, bu yıl Amerika pazarında büyük başarı kazanacaklarını düşündüklerini de ekledi.

Ayrıca Xu, şu an AT&T ve Spring'le çalışan Huawei'in, Verizon ve T-Mobile'la da farklı platformlarda çalışmaları olduğunu söyledi. Şirketin planı, ABD'deki tüm büyük operatörlerle çalışma ortamı yaratabilmek. Bu şekilde, ABD pazarında Apple ve Samsung'dan sonra üçüncü büyük marka olması kimse için sürpriz olmamalı...

Okuyucu Yorumları