Huawei'den Apple Mağazası Önünde Tanıtım!

Huawei, İngiltere'deki Samsung ve Apple mağazalarının önüne kamyonu çekip ilginç bir tanıtım yapmaya başladı!

Huawei'den ilginç tanıtım

Huawei'nin ABD ve Avrupa pazarına nüfuz etme arzularına rağmen, son birkaç ay içinde işler firma açısından oldukça sıkıntılı hale geldi. Best Buy'un Huawei ürünlerini mağazalarından çıkartacağına dair haberlere rağmen, firma yeni cep telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

P20 serisinin piyasaya sürülmesinden bir hafta önce de olsa, Huawei'nin 27 Mart'ta planlanan etkinliğine olan beklentileri ve ilgiyi arttırmak için İngiltere sokaklarına çıktığı görülüyor. Resimde de gördüğünüz gibi firma, üzerilerinde reklamlar olan kamyonlar kullanıyor ve görünüşe bakılırsa bunu özellikle Apple ve Samsung mağazalarının önünde yapıyor. Söylenenlere göre taşıt tabanlı pazarlama, bu mağazaların dışındaki kaldırımlarda reklamlarla da desteklenmiş.

Sızıntılara inanacak olursak, yaklaşan serinin detayları pek de sır sayılmaz. P20 hakkında geçen senenin sonlarından beri sızıntılar duyuyoruz ve hatta farklı varyantları gösteren birkaç bilgi ve görüntü de olmuştu. P20 Pro, P20 ve P20 Lite'ın 27 Mart'ta ilk çıkışlarını yapmaları bekleniyor.

Okuyucu Yorumları